Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Newcastle havn

 • Med bil

  Kørende vest fra skal følge skiltene til byen og så skiltene for kysten, som leder til A1058. Følg skiltene til ’Ferries & North Sea’, hvilket tager dig til Royal Quays. Kørende fra nord og syd skal følge A19 til Tyne Tunnel rundkørsel som er nord af River Tyne, og så skiltene til ’Ferries & North Sea’, hvilket tager dig til Royal Quays.

 • Med tog

  Newcastle Central Station er hovedbanegården og er godt forbundet med resten af Storbritannien. Der er forbindende busservicer til havnen. For mere information og booking, besøg vores toge til Newcastle Central eller toge til Newcastle sider.

 • Parkering

  Der er parkeringsfaciliteter udenfor hovedterminalen. Daglige priser er ca. £5 for en bil og £3 for en motorcykel.

 • Adresse

  DFDS Seaways International Passenger Terminal, Royal Quays, North Shields, Tyne & Wear, NE29 6EE

 • Newcastle overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Newcastle før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Newcastle overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Newcastle færgeservicer

Newcastle Guide

Newcastle Guide

Newcastle er hovedstaden af området mellem Yorkshire og Skotland. Ved første øjekast virker byen som endnu en nordlig industriby, men bankerne af Tynen har været sat i 2000 år, og derfor har byen mange attraktioner, flere end rivaler. Newcastle er fuld af historie og her er mange museer og gallerier for dem som er interesseret. I modsætning til dette er Newcastle også en moderne og levende by med pubber og barer, så langt som øjet rækker, og byens natteliv betegnes som at være et af de 10 bedste i verden. Hvis man ønsker at finde et mere roligt og afslappende sted, kan man søge hen til Kielder Waterm, som er Europas største kunstige sø.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking