Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Rotterdam havn

 • Med bil

  Havnen i Europort ligger ca. 37 km fra Rotterdam center. Når du kommer nær Rotterdam, skal du følge skiltene til ’Europort’. I Europort området skal du følge skiltene ’Engeland’ og ’P&O Ferries’.

 • Med tog

  Centraal Station fungerer som et omdrejningspunkt for sporvogne og metro servicer.

 • Med bus

  Fra Rotterdams centrale togstation til Europoort er der afgang kl. 17:00 på Eurolines busservice som stopper ved Kruisplein. Fra Amsterdam centrale togstation er der afgang kl. 17:00 ved busstoppesteder H3.

 • Adresse

  Luxembourg Weg No. 2, 3198 LG Europoort

 • Rotterdam overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Rotterdam før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Rotterdam overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Rotterdam færgeservicer

Rotterdam Guide

Rotterdam Guide

Rotterdam er beliggende i provinsen af Zuid i Holland, og er landets andenstørste by efter Amsterdam. Byen har den største havn i Europa og var indtil for nyligt den største havn i verden. Havnen ligger på bakkerne af søen Niewe Mass, en af strømmende i søerne Rhine og Meuse. Rotterdam blev gundlagt i midten af 1300 tallet, efter en dam var blevet opført i søen Rotte. Over tiden voksede byen sig fra at være en lille fiskerby til at være et internationale center for handel, transport, industri og distribution. Den 14. maj 1940, ved begyndelsen af anden verdenskrig, blev stort set hele byens center ødelagt af tyske bombardementer. Dette forklare hvorfor bygninger som stod før krigen stadigvæk kan findes i denne del af Rotterdam, og de er temmelig uhyggelige. Efter krigen var første prioriteten genopbygningen af det som var blevet ødelagt.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking