Santander til Plymouth færge

Santander Plymouth færgeruten forbinder Spanien med England. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Brittany Ferries. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 20 timer 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Santander Plymouth færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Santander - Plymouth færgeselskaber

 • Brittany Ferries
  • 1 Afgang Ugentlig 20 t 45 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Santander Plymouth Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Santander Plymouth ruten er for en bil og 2 passagerer.

Santander Plymouth færge anmeldelser

 • "uorganiseret..."

  Pålæsning var et frygteligt rod, der var ingen, som virkede til at vide, hvordan man gør det.... Mange mennesker, der ankom efter mig, kom på før mig, der var ingen struktur på cykeldækket, remme var alt for stramme, ødelagt mit sæde, ingen oplysninger i kabinen overhovedet, gik rundt i evigheder for at finde ud af, hvor tingene var....Stor forsinkelse ved aflæsningen...skibet ankom for sent i Plymouth, wifi var upålidelig, virkelig en typisk fransk affære ”vi har dine penge, så er skide ligeglade nu!”

  'Richard' rejste på Santander Plymouth ruten med Brittany Ferries på Pont Aven

  Læs mere Læs mindre
 • "God overfart"

  Vi opgraderede til en 4 sengs udvendig kabine med tv og kaffe og te faciliteter. Denne var meget behagelig og besætningen meget hjælpsomme. Vil bruge disse færgeservicer igen.

  'Sharon' rejste på Santander Plymouth ruten med Brittany Ferries på Pont Aven

  Læs mere Læs mindre
 • "Santander til Plymouth"

  Min kone og jeg rejser normalt til Calais, men denne gang opfordrede hun mig til, at tage den længere overfart. Dette var en stor fejltagelse, da det var forfærdeligt efter omkring en time. Det begyndte at vugge rundt. Det var vanskeligt at gå og næsten umuligt at sove. Dette varede hele rejsen, og om morgnen endte alt på bordene i kabinen, på gulvet. Det tilføjede næsten to timer til vores rejse, og min kone var skuffet. Jeg vil muligvis prøve igen, da jeg ikke tror, at dette var en normal overfart for dem.

  'Anonym' rejste på Santander Plymouth ruten med Brittany Ferries på Pont Aven

  Læs mere Læs mindre
 • "Afslappende ende på en vidunderlige ferie"

  Jeg var meget imponeret over færgen fra Santander til Plymouth. Jeg bookede en 4 sengs kabine til min datter, barnebarn og mig selv, og vi syntes, at den havde alt, vi havde brug for, for en god nattesøvn. Port Aven er et moderne skib med en behagelig indretning. Jeg tror, at antallet af passagerer var lavt på turen vi var på, da der var ingen køer på noget tidspunkt. Det var uheldigt, at overfarten var forsinket på grund af et tidligere teknisk problem, men vi blev infomeret af en sms i god tid. Det betød, at vi gik glip af en aften og måltid med venner i Plymouth, men vi kunne bruge vores forudbestilte togbilletter til Skotland næste dag.

  'Kathleen Mackay' rejste på Santander Plymouth ruten med Brittany Ferries på Pont Aven

  Læs mere Læs mindre

Santander Guide

Den spanske by og havn Santander er hovedstaden i den selvstyrende og historiske region Cantabrien på den nordlige kyst af Spanien og ligger øst for Gijon og vest for Bilbao. Populære attraktioner i byen inkluderer katedralen, Cripta del Cristo (det nedre tempel), som blev bygget i det 12. århundrede.

Santanders havn transporterer omkring 150.000 passagerer hvert år til havnene Plymouth og Portsmouth i England. Sejltiden er ca. 24 timer til Portsmouth og ca. 20 til Plymouth. Havnen har gode vej- og togforbindelser til Portugal og andre dele af Spanien. Passagerfaciliteter i havnen inkluderer banker, butikker, en restaurant og turistinformation.

Plymouth Guide

Byen Plymouth ligger i den sydvestlige del af England i Devon, og har en lang og rig maritime historie. Det er den største by i Devon og har en dejlig beliggenhed på kysten. Byen har en stor bymidte, der blevet renoveret og har en masse butikker, barer, cafeer og restauranter, samt en række fremtrædende moderne forstæder. Den bedst kendt og mest populære attraktion i byen er nok det fantastiske National Marine Aquarium, som har store gigantiske tanke, undersøiske tunnelser og masser af store hajer! Plymouth Gin med dens berømte destilleri, der daterer tilbage over 400 år, er også en populær attraktion. Grønne områder i byen inkluderer Central Park, som byder på en række sportsfaciliteter.

Der er færgeforbindelser fra Plymouth til Roscoff i Frankrig og Santander i Spanien.