COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Santander - Plymouth er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Santander til Plymouth færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Spanien til England side

Om bord på færgerne

Santander - Plymouth færgeselskaber

  • 2 Sailings Weekly 20 hr
  • Get price

Santander Plymouth færge anmeldelser

 • "Vidunderlig"

  Dette var første gang for os. Det var en vidunderlig oplevelse. Vejret var nok en væsentlig faktor, men det kunne ikke have været bedre. God akkommodation i en meget kompakt kabine. Alt i alt en stor succes. Vi så endda delfiner!

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Læs mere Læs mindre
 • "Santander til Plymouth"

  Min kone og jeg rejser normalt til Calais, men denne gang opfordrede hun mig til, at tage den længere overfart. Dette var en stor fejltagelse, da det var forfærdeligt efter omkring en time. Det begyndte at vugge rundt. Det var vanskeligt at gå og næsten umuligt at sove. Dette varede hele rejsen, og om morgnen endte alt på bordene i kabinen, på gulvet. Det tilføjede næsten to timer til vores rejse, og min kone var skuffet. Jeg vil muligvis prøve igen, da jeg ikke tror, at dette var en normal overfart for dem.

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Læs mere Læs mindre
 • "God overfart"

  Vi opgraderede til en 4 sengs udvendig kabine med tv og kaffe og te faciliteter. Denne var meget behagelig og besætningen meget hjælpsomme. Vil bruge disse færgeservicer igen.

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Læs mere Læs mindre
 • "Afslappende ende på en vidunderlige ferie"

  Jeg var meget imponeret over færgen fra Santander til Plymouth. Jeg bookede en 4 sengs kabine til min datter, barnebarn og mig selv, og vi syntes, at den havde alt, vi havde brug for, for en god nattesøvn. Port Aven er et moderne skib med en behagelig indretning. Jeg tror, at antallet af passagerer var lavt på turen vi var på, da der var ingen køer på noget tidspunkt. Det var uheldigt, at overfarten var forsinket på grund af et tidligere teknisk problem, men vi blev infomeret af en sms i god tid. Det betød, at vi gik glip af en aften og måltid med venner i Plymouth, men vi kunne bruge vores forudbestilte togbilletter til Skotland næste dag.

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Læs mere Læs mindre

Santander til Plymouth færge

Santander Plymouth færgeruten forbinder Spanien med England. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Brittany Ferries. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 20 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Santander Plymouth færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Santander Guide

Den spanske by og havn Santander er hovedstaden i den selvstyrende og historiske region Cantabrien på den nordlige kyst af Spanien og ligger øst for Gijon og vest for Bilbao. Populære attraktioner i byen inkluderer katedralen, Cripta del Cristo (det nedre tempel), som blev bygget i det 12. århundrede.

Santanders havn transporterer omkring 150.000 passagerer hvert år til havnene Plymouth og Portsmouth i England. Sejltiden er ca. 24 timer til Portsmouth og ca. 20 til Plymouth. Havnen har gode vej- og togforbindelser til Portugal og andre dele af Spanien. Passagerfaciliteter i havnen inkluderer banker, butikker, en restaurant og turistinformation.


Plymouth Guide

Byen Plymouth ligger i den sydvestlige del af England i Devon, og har en lang og rig maritime historie. Det er den største by i Devon og har en dejlig beliggenhed på kysten. Byen har en stor bymidte, der blevet renoveret og har en masse butikker, barer, cafeer og restauranter, samt en række fremtrædende moderne forstæder. Den bedst kendt og mest populære attraktion i byen er nok det fantastiske National Marine Aquarium, som har store gigantiske tanke, undersøiske tunnelser og masser af store hajer! Plymouth Gin med dens berømte destilleri, der daterer tilbage over 400 år, er også en populær attraktion. Grønne områder i byen inkluderer Central Park, som byder på en række sportsfaciliteter.

Der er færgeforbindelser fra Plymouth til Roscoff i Frankrig og Santander i Spanien.