COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Fishbourne - Portsmouth er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Isle of Wight til England side

Fishbourne - Portsmouth færgeselskaber

    • 25 Sailings Daily 45 min
    • Get price

Fishbourne til Portsmouth færge

Fishbourne Portsmouth færgeruten forbinder Isle of Wight med England. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Wightlink. Der er op til 25 afgange dag med sejltid fra ca. 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Fishbourne Portsmouth færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Fishbourne Guide

Den lille landsby og havn Fishbourne ligger på Isle of Wight mellem landsbyen Wootoon og byen Ryde på den østlige bred af Wootton Creek.

Isle of Wight, som også er kendt under sit romerske navn Vectis, er et amt og den største ø England. Øen ligger i den engelske kanal, omkring 5-8 km ud for kysten ved Hampshire, adskilt fra fastlandet af et stræde kendt som The Solent. Der er flere feriesteder på øen, som blev et populært feriested i viktorianske tider.

Der er færgeforbindelser fra Fishbourne til Portsmouth, som ligger på det engelske fastland. Passagerer skal være i havnen senest 30 minutter før afgang. Gående passagerer skal være i havnen mindst 15 minutter før afgang. Tillad venligst lidt mere tid, hvis De skal hente færgebillet.


Portsmouth Guide

Portsmouth ligger på den sydlige kyst af England i Hampshire. Byen, der ligger på kysten af Den Engelske Kanal, har en lang og glorværdig maritime historie og forbindelser til Royal Navy, der får flere århundreder tilbage. Byen var også en af verdens største skibsbygning centre og bygget verdens største tørdok nogensinde i det 15. århundrede, som stadig er i brug den dag i dag. Byen er stadig en vigtig base for Royal Navy og hjemsted til en række historiske skibe, inklusiv Lord Nelsons flagskib, HMS Victory.

Portsmouth blev signifikant bombet under Anden Verdenskrig på grund af sin strategiske betydning, og som et resultat heraf, er byen en blanding af gamle og nye bygninger. Den nærliggende forstad Southsea er en populær destination for familier og har en dejlig strækning af strand, to moler og et godt udvalg af barer, cafeer, restauranter og en forlystelsespark på Clarence Pier.

Der er færgeforbindelser fra havnen til Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St. Malo, St. Helier, St. Peter Port og Ryde.