Isles Of Scilly Travel
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Isles Of Scilly Travel

Isle of Scilly Travel har en færgeforbindelse fra Penzance havn i Cornwall i den sydlige del af England til St Marys havn på St Mary ø på Scillyøerne.

Isle of Scilly Travel blev dannet i 1920 med det formål at sikre en regulær færgeoverfart mellem England og øerne. Nu, næsten et århundrede senere, sejler færgen stadig dagligt mellem marts og november.

Scillonian III færgen sejler på overfarten, og har været i drift siden slutningen af 1970erne. Færgen kan bære op til 485 passagerer, og om bord er der to cafe barer, der serverer et udvalg af varme og kolde snacks samt varme drikkevarer, alkohol og læskedrikke. Overfarten giver god mulighed for at se delfiner og Cornwalls ikoniske kystlinje.

Med directferries.dk kan du finde Isles Of Scilly Travel sejlplaner, billetpriser og booke Isles Of Scilly Travel færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Isles Of Scilly Travel med alternative færgeselskaber.

Om bord Isles Of Scilly Travel

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking