Hook af Holland til Harwich færge

Hook af Holland Harwich færgeruten forbinder Holland med England. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Stena Line. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 6 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Hook af Holland Harwich færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Hook af Holland - Harwich færgeselskaber

 • Stena Line
  • 14 Afgange Ugentlig 6 t 30 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Hook af Holland Harwich Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Hook af Holland Harwich ruten er for en bil og 2 passagerer.

Hook af Holland Harwich færge anmeldelser

 • "Ferie"

  Ingen problemer.

  'Mark' rejste på Hook af Holland Harwich ruten med Stena Line på Stena Hollandica

  Læs mere Læs mindre
 • "Returrejse"

  Indtjekning med bil og campingvogn er fremragende. Personalet og grænsekontrollen er effektive. Personalet ved pålæsning er forfærdelige. Den venstre hånd virkede ikke til at vide, hvad den højre hånd lavede! Med en campingvogn på slæb er det sidste man behøver, ubeslutsomhed og at sidde fast på rampen. Det virker på mig som om, at lastbiler er prioritetert over biler osv. Rejste på Hollandica og vi var 45 minutter sent fra Holland, og ikke en eneste undskyldning fra kaptajnen eller besætningen. Skibet er behagelige og praktisk for mig, så vil fortsætte med at bruge, men I bør ordne pålæsningen og kundeservicen.

  'Anonym' rejste på Hook af Holland Harwich ruten med Stena Line på Stena Hollandica

  Læs mere Læs mindre
 • "Ferie"

  God tur, afslappende og ikke for travl. Vi havde en kabine og tiden fløj afsted.

  'Timothy' rejste på Hook af Holland Harwich ruten med Stena Line på Stena Hollandica

  Læs mere Læs mindre
 • "Helt i top"

  Vi var med fra Hook van Holland til Harwich. En virkelig lækker færge med super betjening.

  'Ingolf' rejste på Hook af Holland Harwich ruten med Stena Line på Stena Britannica

  Læs mere Læs mindre

Hook af Holland Guide

Hoek van Holland, også kaldet De Hoek, er en by der ligger i den vestlige del af Holland, og har en populær færgerute til Harwich i England.

Byens navn er en reference til dens placering i det sydvestlige hjørne af landet, ved mundingen af Nieuwe Waterweg skibskanal, der i sidste ende løber ud til Vesterhavet. Skibskanalen blev udgravet i det 19. århundrede. En populær turistattraktion i byen er kystforsvars-museumet, beliggende i Fort aan den Hoek Van Holland, der blev bygget for at forsvare kanalen fra angreb fra havet.

Der er mange historiske bygninger i byen, og gåture er en fantastisk måde at udforske dem på.

Byens færgeterminal har et par passager faciliterer, der inkluderer en butik, en cafe og bar. Alle færgerne på forbindelsen imellem England og Holland har en butik, vekslebureau og kasino om bord.

Harwich Guide

Havnebyen Harwich ligger i Essex i England og er Storbritanniens næstmest travleste passager færgehavn.

Udover sin havn er der meget for besøgende at se og lave i Harwich. Populære attraktioner inkluderer Ha’Penny Vier Visitor Centre på kajen, hvor der er guidet vandreture hele sommeren, der tager besøgende til steder som Electric Palace Cinema, Redoubt Fort, og talrige museums og fyrtårne.

Beliggende en kort afstand fra Harwich er byen Dovercourt, der har været beboet siden forhistorisk tid, og har meget at byde på, for eksempel sin populære strand.

Der er færgeforbindelser fra Harwich havn til Hook of Holland i Holland. Passagerfaciliteter i havnen er for nylig blevet opgraderet og inkluderer et venteområde, et vekselkontor, cafeer og restauranter. Der er også en ny, effektiv tjek-ind system, der betydeligt formindsker ventetider for fod- og fartøjspassagerer.