COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Calais - Folkestone er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Calais til Folkestone Eurotunnel alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Frankrig til England side

Om bord på færgerne

Calais - Folkestone Eurotunnel selskaber

  • 26 Crossings Daily 35 min
  • Get price

Calais Folkestone Eurotunnel anmeldelser

 • "Nemmere"

  Meget nemmere end med båden. Vil altid bruge nu.

  'Le Shuttle' travelled on Le Shuttle

  Læs mere Læs mindre
 • "Hurtigste vej til England i bil"

  Man bør nok gøre opmærksom på, at man kun kan komme til tunnelen via motorvejen. Vi overnattede i Calais, og brugte meget tid i havneområdet på at finde vej, indtil en venlig betjent fortalte os, at vi skulle køre tilbage, og op på motorvejen fort, at komme til Tunnelen. Vi havde reserveret plads både til England og retur til Frankrig, men uvist af hvilken grund kom vi ikke med på den reserverede tur fra England. Ærgeligt, at miste en time på den konto, når vi ved, at vi skal køre hele natten for at nå hjem til Danmark.

  'Le Shuttle' travelled on Le Shuttle

  Læs mere Læs mindre
 • "Easy to travel this way"

  Had a pleasent trip with the Le Shuttle - not the last time...

  'Le Shuttle' travelled on Le Shuttle

  Læs mere Læs mindre
 • "Behagelig og hurtig transportform"

  Rejste i november 2016. Store og fine informationstavler på P-pladsen med oplysning om, hvornår vores "bogstavrække" kunne køre frem til at køre om bord på toget. Vi havde ikke prøvet at checke ind på skærmen og var lidt usikre overfor dette, men det gik efter lidt vejledning. Da vi kom i god tid, kom vi med en afgang tidligere end booket, hvilket var helt fint. Kørsel i venstre side efter ankomst forløb fint. God skiltning.

  'Le Shuttle' travelled on Le Shuttle

  Læs mere Læs mindre

Calais til Folkestone Eurotunnel

Calais Folkestone Eurotunnelruten forbinder Frankrig med England. I øjeblikket er der kun 1 Eurotunnelselskab, som sejler på denne Eurotunnelrute, Eurotunnel. Der er op til 26 afgange dag med sejltid fra ca. 35 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Calais Folkestone Eurotunnelrute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Calais Guide

Calais er en fransk by og havn, der ligger i det nordlige Frankrig, omkring 34 km over den engelske kanal fra den engelske havn Dover. På en skyfri dag er det muligt at se de ”White Cliffs of Dover” over strædet. Calais gamle by, kendt som Calais-Nord, er omgivet af kanaler og ligger på en kunstig ø. Den moderne by, kendt som St-Pierre, ligger sydlig fra den gamle by.

Besøgende kan tage en tur i Tour du Guet som ligger i Place d’Armes i den gamle by. Strukturen var oprindelig et vandtårn, der blev bygget i det 13. århundrede, og den blev efterfølgende brugt som fyrtårn indtil 1848.

Havnen i Calais er velbekendt for de mange besøgende fra England og er den fjerde største havn i Frankrig efter passagertal. Havnen er hovedindgangen til Frankrig for mange britiske besøgende, og er mindre end 3 timers kørsel fra Paris, Bruxelles og London, og er forbundet til flere motorveje. Der er en afgang fra Calais ca. hver 30 minut, med omkring 50 daglige afgange til Dover hver dag. Sejltiden er ca. 75 minutter.


Folkestone Guide

Folkestone ligger i den sydøstlige del af England, i Kent på kysten af den engelske kanal. Byen ligger i den sydlige ende af North Downs, hvor de møder havet.
Byens havn bruges nu hovedsageligt af byens fiskerflåde og af lystbåde.