Calais til Folkestone Eurotunnel

Calais Folkestone Eurotunneluten forbinder Frankrig med England. I øjeblikket er der kun 1 Eurotunnelselskab, som sejler på denne Eurotunnelute, Eurotunnel. Der er op til 38 afgange dag med sejltid fra ca. 35 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Calais Folkestone Eurotunnelute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Calais - Folkestone Eurotunnel selskaber

  • Eurotunnel
    • 38 Afgange Dagligt 35 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Calais Folkestone Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Calais Folkestone ruten er for en bil og 2 passagerer.

Calais Folkestone anmeldelser

  • "Behagelig og hurtig transportform"

    Rejste i november 2016. Store og fine informationstavler på P-pladsen med oplysning om, hvornår vores "bogstavrække" kunne køre frem til at køre om bord på toget. Vi havde ikke prøvet at checke ind på skærmen og var lidt usikre overfor dette, men det gik efter lidt vejledning. Da vi kom i god tid, kom vi med en afgang tidligere end booket, hvilket var helt fint. Kørsel i venstre side efter ankomst forløb fint. God skiltning.

    'Ruth Solveig Sloth Kristiansen' rejste på Calais Folkestone ruten med Eurotunnel på Le Shuttle

    Læs mere Læs mindre
  • "Easy to travel this way"

    Had a pleasent trip with the Le Shuttle - not the last time...

    'Svend' rejste på Calais Folkestone ruten med Eurotunnel på Le Shuttle

    Læs mere Læs mindre
  • "Nemmere"

    Meget nemmere end med båden. Vil altid bruge nu.

    'Anthony' rejste på Calais Folkestone ruten med Eurotunnel på Le Shuttle

    Læs mere Læs mindre
  • "Ikke den bedste tur vi har haft"

    Vi havde en time lang forsinkelse. Et stort antal toiletter duede ikke. Mad udvalget var dårligt. Vi bruger normalt denne rute til England, og selvom vi tit oplever forsinkelser, er faciliteterne som regel bedre.

    'David' rejste på Calais Folkestone ruten med Eurotunnel på Le Shuttle

    Læs mere Læs mindre

Calais Guide

Calais er en fransk by og havn, der ligger i det nordlige Frankrig, omkring 34 km over den engelske kanal fra den engelske havn Dover. På en skyfri dag er det muligt at se de ”White Cliffs of Dover” over strædet. Calais gamle by, kendt som Calais-Nord, er omgivet af kanaler og ligger på en kunstig ø. Den moderne by, kendt som St-Pierre, ligger sydlig fra den gamle by.

Besøgende kan tage en tur i Tour du Guet som ligger i Place d’Armes i den gamle by. Strukturen var oprindelig et vandtårn, der blev bygget i det 13. århundrede, og den blev efterfølgende brugt som fyrtårn indtil 1848.

Havnen i Calais er velbekendt for de mange besøgende fra England og er den fjerde største havn i Frankrig efter passagertal. Havnen er hovedindgangen til Frankrig for mange britiske besøgende, og er mindre end 3 timers kørsel fra Paris, Bruxelles og London, og er forbundet til flere motorveje. Der er en afgang fra Calais ca. hver 30 minut, med omkring 50 daglige afgange til Dover hver dag. Sejltiden er ca. 75 minutter.

Folkestone Guide

Folkestone ligger i den sydøstlige del af England, i Kent på kysten af den engelske kanal. Byen ligger i den sydlige ende af North Downs, hvor de møder havet.
Byens havn bruges nu hovedsageligt af byens fiskerflåde og af lystbåde.