Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Harwich havn

 • Med bil

  Kørende fra M25: forlad M25 ved afkørsel 28 og følg A12 (nord) som er skiltet Chelmsford og Colchester. Ved Colchester (Ardleig Interchange) kør af A12 op på A120 og følg skiltene til Harwich. Følg vejen i 10 km indtil du når Ramsey Hill rundkørsel. Følg skiltene til Harwich International Port. Kørende fra Midlands og nord: det er nemmest at bruge A14 til Ipswich. Ved Ipswich, tag A12 (syd) mod Colchester. Ved Colchester, tag A120 og følg som ovenfor.

 • Med tog

  Der er togservicer mellem Harwich International Port og London Liverpool Street. Lokale togservicer ankommer ved terminalbygningen, hvor en elevator tager dig direkte til tjek ind punktet. For mere information, besøg vores toge til Harwich side.

 • Parkering

  Parkering er godt skiltet og ligger ved indgangen til havnen.

 • Adresse

  Harwich International Port, Parkeston, Harwich, Essex, CO12 4SR

 • Harwich overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Harwich før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Harwich overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Harwich færgeservicer

Harwich Guide

Harwich Guide

Harwich er en by som er beliggende i amtet Essex i England. Byen er placeret med Nordhavet på dens østkyst. Harwich er en stor port mod resten af Europa, og det ideelle sted at opleve områdets maritime historie. Harwich er berømt for dens søfartshistorie og arv. Engang var Harwich hovedkvarteret for kongens flåde og hjemby for Christopher Jones, ”Master of the Mayflower” (kaptajn på Mayflower skibet, som bragte de første engelske nybyggere til Amerika). Byen har snævre gader, historiske bygninger og museer, som for eksempel Redoubt Fort. Harwich er beliggende i nærheden af feriecenteret Dovercourt, som har sandstrande, badesø og park.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking