COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Isle of Man

Mange mennesker, der aldrig har besøgt Isle of Man er ikke sikker på, hvor præcis øen ligger. Svaret er, at den ligger i Det Irske Hav, mellem England, Skotland, Irland og Wales, mindre end 100 kilometer vest for Lancashire kysten, og er let at komme til takket være gode luft- og søforbindelser.

Isle of Man er et af de smukkeste steder i Storbritannien med skovklædte dale, sandstrande, fine slotte og snesevis af stående sten og keltiske kors.

Øen har undgået det væreste af den britiske turisthandel; her finder man fred og ro, en uspolerede kystlinje, hvide stakiter, landsbyer, damptoge og fløde te.

Selvom landskabet er vidunderligt, er øens største attraktion Isle of Man TT motorcykelløb, som holdes i de første to uger af juni, og er et vanvid af fart og brændende gummi og tiltrækker fans fra alle verdens hjørner.

Isle of Man er perfekt beliggende for færgerejse med forbindelser fra England, Irland og Nordirland. Douglas havn er indgangen for alle passagerfærger, der rejser til øen. Havnen drives af Isle of Man Steam Packet Company og har en række faciliteter, inklusiv en restaurant, en kaffebutikke og legeplads.

Fra England, kan man tage færgen fra Liverpool eller Heysham. Liverpool har normalt de mest regelmæssige servicer med den korteste sejltid, omkring 2 timer og 45 minutter. Nogle færger sejler på sæsonbestemt grundlag, så sørg for at tjekke sejlplaner, før planlægning af rejsen.

Isle of Man Steam Packet har også servicer fra Belfast i Nordirland og fra Dublin i Irland.

Populære Færgeselskaber

  • 2 Afgange Ugentlig 2 t 45 m
  • Få pris

Isle of Man anmeldelser

 • "Isle of Man tur"

  Min kone og jeg har rejst til Isle of Man med færge et par gange, og hver gang har vi fuldt ud nydt vores tur. Vi har altid syntes, at personalet er meget hjælpsomme og tiden flyver forbi når man har sådan en afslappende rejse.

  Læs mere Læs mindre
 • "Besøg til IOM"

  Sejlede fra Heysham til IOM og havde en behagelig tur begge veje. Sad i restaurant/cafe, som var ren og behagelig. Egentlig ikke en kritik, men tog 4 timer begge veje, hvilket kan være lidt trættende.

  Læs mere Læs mindre
 • "God service"

  Vi nød turen til og fra Isle of Man. Personalet var meget høflige og hjælpsomme, og der var masser af plads – meget bedre end at flyve! Vi ankom tidligt på begge turene.

  Læs mere Læs mindre
 • "Den gjorde jobbet!"

  Vores tur til Isle of Man var temmelig ligetil. Vi sejlede 15 minutter tidligt og ankom 15 minutter tidligt; overfarten var glat og vi havde en god tur. Den dag vi skulle sejle retur, var der kraftig vind, og vi frygtede, at det ville blive en urolig overfart. Kaptajnen var meget beroligende, og selv om der blev uddelt poser (i tilfælde af søsyge), var der ingen som var syge. Faktisk var overfarten temmelig god, og selv når båden vippede lidt, korrigerede den hurtigt sig selv igen. Vi afgik og ankom tidligt. Vores eneste observation er, at det er ret kedeligt at sidde på en båd i over 2½ timer. Filmene der blev vist, var ikke til vores smag.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Isle of Man