Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Isle of Man

Mange mennesker, der aldrig har besøgt Isle of Man er ikke sikker på, hvor præcis øen ligger. Svaret er, at den ligger i Det Irske Hav, mellem England, Skotland, Irland og Wales, mindre end 100 kilometer vest for Lancashire kysten, og er let at komme til takket være gode luft- og søforbindelser.

Isle of Man er et af de smukkeste steder i Storbritannien med skovklædte dale, sandstrande, fine slotte og snesevis af stående sten og keltiske kors.

Øen har undgået det væreste af den britiske turisthandel; her finder man fred og ro, en uspolerede kystlinje, hvide stakiter, landsbyer, damptoge og fløde te.

Selvom landskabet er vidunderligt, er øens største attraktion Isle of Man TT motorcykelløb, som holdes i de første to uger af juni, og er et vanvid af fart og brændende gummi og tiltrækker fans fra alle verdens hjørner.

Isle of Man er perfekt beliggende for færgerejse med forbindelser fra England, Irland og Nordirland. Douglas havn er indgangen for alle passagerfærger, der rejser til øen. Havnen drives af Isle of Man Steam Packet Company og har en række faciliteter, inklusiv en restaurant, en kaffebutikke og legeplads.

Fra England, kan man tage færgen fra Liverpool eller Heysham. Liverpool har normalt de mest regelmæssige servicer med den korteste sejltid, omkring 2 timer og 45 minutter. Nogle færger sejler på sæsonbestemt grundlag, så sørg for at tjekke sejlplaner, før planlægning af rejsen.

Isle of Man Steam Packet har også servicer fra Belfast i Nordirland og fra Dublin i Irland.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Steam Packet
  • Få pris

Isle Of Man anmeldelser

 • "Fantastisk"

  Fantastisk.

  Læs mere Læs mindre
 • "Isle Of Man tur"

  Dejlig båd - god morgenmad.

  Læs mere Læs mindre
 • "Tur til øen"

  Ren færge og god service fra jeres personale.

  Læs mere Læs mindre
 • "Isle of MAn tur"

  Alt var fint. Mange tak.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Isle of Man