COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Cherbourg - Poole er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Frankrig til England side

Om bord på færgerne

Cherbourg - Poole færgeselskaber

  • 10 Sailings Weekly 2 hr 30 min
  • Get price
  • 2 Sailings Weekly 5 hr 55 min
  • Get price

Cherbourg Poole færge anmeldelser

 • "Barfleur 26 november 2013"

  En god tur. Kabinen var god. Service og personalet godt.

  'Barfleur' travelled on Barfleur

  Læs mere Læs mindre
 • ""

  Vi syntes at rejseoplevelsen var god. Med Direct Ferries er formaliteter enkle, det hele kørte til tiden.

  'Barfleur' travelled on Barfleur

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  Vores første tur nogensinde. Vi var imponerede over hvor behagelig og ren færgen var. Vi vil ikke tøve med at bruge Directy Ferries igen. Maden var overraskende god. Tak.

  'Barfleur' travelled on Barfleur

  Læs mere Læs mindre

Cherbourg til Poole færge

Cherbourg Poole færgeruten forbinder Frankrig med England og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Brittany Ferries sejler op til 10 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer 30 minutter mens Condor Ferries servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 5 timer 55 minutter.

Der er 12 overfarter Uge på Cherbourg Poole ruten mellem Frankrig og England. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Cherbourg Guide

Den franske by og havn Cherbourg ligger på Cotentin halvøen i det nordvestlige Frankrig. Byen har en lang historie og blev invaderet af vikingerne i det 9. århundrede, hvilket var med til at udvikle byen til en havn. I Napoleons tid blev havnen befæstet for at forhindre britisk flåde angreb.

Der er mange ting at se og lave i Cherboug, inklusiv Cite de la Mer, som er et museum dedikeret til maritime historie. Museet åbnede i 2002 og er beliggende i cruise terminalen i Cherbourg havn. Besøgende til byen kan også vælge at tage en afslappende gåtur i Jardin de la Roche Fauconniere, som er en privat botanisk have beliggende i Parc de la Fauconniere. Haven blev etableret i 1870erne og indeholder ca. 3.400 arter, hvoraf mange kommer fra den sydlige halvkugle.


Poole Guide

Den middelalderlige by Poole ligger i den sydlige del af England i Dorset. Byen ligger på den engelske kanals kyst og er fuld af turistattraktioner og aktiviteter, såsom dens berømte keramik og Poole Park. Andre populære seværdigheder i og omkring byen inkluderer Poole Harbour og sandbankerne, som giver fremragende faciliteter for sejlads og vandsport. I dette område er der også nogle gode restauranter og cafeer, en række historiske bygninger fra det 18. århundrede og nogle dejlige hoteller.

Dorset strande er nogle af de bedste i Storbritannien. Poole har over 5 km af strande, som er populære både blandt de lokale og turiste. Den mest levende del af byen er Poole Quay, hvor der er mange restauranter og barer.