COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Wightlink

Wightlink Ferries forbinder fastlandet med Isle of Wight og har gjort det i mere end 160 år.

Wightlink Ferries har taget servicen fra de tidlige dage til sin nuværende position, og leverer nu op til 150 afgange daglig på tre ruter.

En moderne flåde af bilfærger sejler mellem Lymington og Yarmouth, og Portsmouth og Fishbourne, mens katamaraner sejler mellem Portsmouth og Ryde.

Wightlink er hovedforbindelsen mellem Isle of Wight og fastlandet, og bærer hvert år 4,8 millioner passagerer. De tilbyder en nem og hurtig forbindelse til fastlandet for øbeboerne, samt for tusindvis af turister fra hele Storbritannien, som ønsker at besøge øen.

Med directferries.dk kan du finde Wightlink sejlplaner, billetpriser og booke Wightlink færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Wightlink med alternative færgeselskaber.

Alle Wightlink ruter

Wightlink kundeanmeldelser

 • "Fantastisk færgetur"

  Jeg var meget imponeret med min seneste færgetur til øen. Færgen var til tiden, ren og komfortabel. Det var i november/december, så kan være anderledes om sommeren.

  Læs mere Læs mindre
 • "Booket på en passagerfærge, ikke en bilfærge"

  Jeg havde booket en bil på færgen fra Portsmouth til Ryde, og fandt kun ud af da jeg kom til havnen, at denne færge ikke tager biler. Din ansatte insisterede på, at det var umuligt at booke en bil på denne færge, og jeg endte med at betale over £100 for færgen til Fishbourne. Portsmouth – Ryde servicen gjorde det ikke klart, at det kun var for gående passagerer, og jeg kunne indtaste bilens størrelse og nummerplade. Jeg kunne have booket meget billigere direkte med Wightlink. Det som virkelig irriterede mig var, at den ansatte insisterede på, at det var umuligt at gøre, hvad jeg gjorde, og fik mig til at føle mig som en komplet idiot. Når man booker en færgebillet, bør der specifikt stå, at denne rute kun er for gående passagerer. Direct Ferries vil naturligvis bestride dette, men vær advaret - book direkte med færgeselskabet, ikke med en tredjepart agent.

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk"

  Jeg ankom tidligere end forventet, så jeg blev sat på en tidligere færge! Resultat! Alle var hjælpsomme. Servicen var hurtig og effektiv. Færgen var ren. Hele oplevelsen var fantastisk.

  Læs mere Læs mindre

Alternative selskaber og ruter