Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Hull havn

 • Med bil

  Kørende nord og vest fra skal følge M62 eller A1079 til A63 og Hull center. Følg skiltene til ’King George Dock & Ferries’. Kørende syd fra skal følge A15 over Humbre Bridge og dreje øst langs A63 til Hull center. Følg skiltene til ’King George Dock & Ferries’.

 • Med tog

  Hull Paragon togstation er forbundet til det meste af landet. Der går en bus mellem Hull Paragon til King George Dock.

 • Parkering

  Passagerer som rejser til Europort kan parkere i parkeringshuset. Der er også parkeringspladser foran terminalbygningen som kan bruges af passagerer til Zeebrugge.

 • Adresse

  King George Dock, Hedon Rd, Kingston-upon-Hull, HU9 5PS

 • Hull overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Hull før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Hull overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Hull færgeservicer

Hull Guide

Hull Guide

Hulls fulde navn er Kingston-upon-Hull, og byens maritime fortidsminde daterer tilbage til 1299, da byen blev lagt ud som en kysthavn af Edward I. Havnen blev hurtigt Englands ledende og var stadigvæk en vital garnison da portene blev lukket for Charles I i 1642. Dette var den første seriøse oprørshandling af hvad der senere blev til den engelske civilkrig. Den centrale Princes kaj sætter tonen for Hulls moderne havn. De vande som engang var forladt, er nu linet af landskabsstens promenader og over Princes kajen – et glas, paillet shoppingcenter, med den nypudsede marina på den anden side. Togstationen ligger på byens østside og busstationen på nordsiden. Turistkontoret er lige i centeret på Paragon Street ved Queen Victoria Plads.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking