Book en Cowes færge

Cowes færgehavn på Isle of Wight forbinder dig med Southampton i England med et valg af op til 18 afgange dagligt. Sejltiden for Cowes til Southampton overfarten er fra 1 time, og med Red Funnel.

Cowes havnekort

Tryk her for kort

Cowes færge alternativer

Cowes færgeservicer

 • Red Funnel
  • 18 Afgange Dagligt 1 time
  • Få pris

Cowes Guide

Cowes er et mekka for yacthsmænd og er vært for mange nationale og internationale begivenheder.

Under sejlesæsonen er vandfronten en kalejdoskop af farverige sejl, vis brændepunkt er det Royale Yatch Eskadron, som huses i Cowes tidligere slot.

Den smalle gågade har mange interessant butikker, antik butikker, restauranter og livlige pubber.

Sådan kommer du til Cowes havn

 • Med bil

  Cowes havn har to terminaler, som er adskilt af floden Medina. Øst Cowes terminal (køretøjsfærge fra Southampton) ligger på Trinity Road, PO32 6RF, mens Vest Cowes terminal (Red Jet hurtigfærge for gående passagerer fra Southampton) ligger på Fountain Yard, PO31 7AR. Der er en ”sejlende” bro som forbinder øst og vest Cowes (kun passagerer og køretøjer – ikke fragt) og dermed undgår man en 30-40 minutter rejse på vejen.

 • Med taxi

  Der er en taxaholdeplads på Fountain Road (tlf. +44 8000 436 343) lige udenfor indgangen til Red Funnel Vest Cowes terminal. Tillad 15-20 minutter for turen mellem Vest Cowes og Newport.
  Fra Øst Cowes er der taxiholdepladser lige udenfor terminal indgangen.

 • Adresser

  Red Funnel's Hi-Speed Red Jet terminal (kun gående passagerer):
  Fountain Yard, West Cowes. Postnummer PO31 7AR.

  Red Funnel's Vehicle Ferry terminal (inkluderer gående passagerer):
  Trinity Road, East Cowes. Tætteste postnummer PO32 6RA

 • Cowes overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Cowes før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Cowes overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.