COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Dieppe - Newhaven er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Frankrig til England side

Dieppe - Newhaven færgeselskaber

  • 3 Sailings Daily 4 hr
  • Get price

Dieppe Newhaven færge anmeldelser

 • "Det er en skam, at DFDS har monopoly på denne rute!"

  Vores udrejse, også med DFDS, lærte os, at vi ikke benytte cateringen om bord, så vi tog vores egen mad med på denne rejse. Maden vi fik på udrejsen var rigtig ulækker. Denne rejse var virkelig ubehagelig, fordi luften fra ventilationen i hele salon området var rigtig kold. Mange mennesker klagede, og der var en, der fortalte det til personalet. Men det ændrede ikke noget, så lidt senere prøvede jeg, at finde et medlem af personalet. Receptionen var lukket med en meddelse, som omdigierede kunder til at tale med personalet i cafeteriet. Det gjorde jeg så, og hun lyttede og undskyldte, og sagde at hun ville videregive min klage. På trods af disse klager, blev situationen ikke forbedret. Vi sad med frakker på og havde meget kolde fødder. Der var intet personale i nærheden, som tjekkede om passagerer var komfortable, så vi konkluderede, at der er et alvorligt problem i ledelsen, som ikke bekymre sig om kundetilfredsheden. Personalet var behageligt og gjorde deres arbejde, men kundeservicen eksisterede ikke.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Fremragende overfart"

  Første klasse behandling uden problemer. Vil rejse på denne rute igen.

  'Seven Sisters' travelled on Seven Sisters

  Læs mere Læs mindre
 • "Côte d'Albâtre: Dieppe - Newhaven"

  Vidunderlig tur!

  'Côte d'Albâtre' travelled on Côte d'Albâtre

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk tur"

  Fantastisk tur, færgen var til tiden, maden om bord var god, en rigtig fornøjelig tur.

  'Côte d'Albâtre' travelled on Côte d'Albâtre

  Læs mere Læs mindre

Dieppe til Newhaven færge

Dieppe Newhaven færgeruten forbinder Frankrig med England. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, DFDS Seaways. Der er op til 21 afgange Uge med sejltid fra ca. 4 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Dieppe Newhaven færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Dieppe Guide

Byen og havnen Dieppe ligger i det nordlige Frankrig, i Seine-Maritime afdelingen i Haute-Normandie regionen. Byen ligger på den engelske kanals kyst ved mundingen af Arques floden, som er berømt for sine kammuslinger. Der er mange ting at se og lave i byen, inklusiv Chateau de Dieppe, som nu er et museum og udstillingssted. Museets samling, der fokuserer på byens maritime fortid, omfatter udskæringer, møbler og arkivmaterialer fra Camilla Saint-Saens fra det 17. og 18. århundrede. I byen finder man også Square du Canada, som er placeret tæt på slottet, hvor der er et nylig opført monument til minde om forholdet mellem byen og Canada.

Langs havnen ligger den dejlig promenade, hvor man kan observere bådene i havnen. Dieppe er kendt for sin mad fra havet. Specialiteter inkluderer marimit diepoise, som er en fisk og skaldyr gryderet kogt i fløde, cider og løg, let krydret med krydderier, og moules mariniere, som er muslinger i vin, skalotteløg og fløde sauce.

Dieppe har en færgehavn, som er direkte forbundet til Newhaven på Englands sydkyst.


Newhaven Guide

Newhaven er beliggende i den sydlige del af England i East Sussex, og ligger ved mundingen af floden Ouse, i dalen skabt af floden gennem South Downs. En populær attraktion i byen er Newhaven Fort, et af Palmerston forter, som blev bygget i 1859 på Castle Hill på anbefaling af den kongelige kommission for at forsvare byens havn. Fortet er nu et museum og var på det tidspunkt det største forsvar nogensinde bygget i Sussex. Beliggende tæt på Newhaven, og af særlig interesse med luftfart elskere, er landsbyen Tide Mills, som er hvor en eksperimentel vandflyver base blev placeret.

Havnen i Newhaven er en mindre, men travl havn og er porten til Dieppe på den sydøstlige kyst af Frankrig. Der er et par faciliteter i havnen, inklusiv en butik og en cafe.