Dieppe til Newhaven færge

Dieppe Newhaven færgeruten forbinder Frankrig med England. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, DFDS Seaways. Der er op til 28 afgange Uge med sejltid fra ca. 4 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Dieppe Newhaven færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Dieppe - Newhaven færgeselskaber

 • DFDS Seaways
  • 4 Afgange Dagligt 4 t
  • Få pris

Gennemsnitlige Dieppe Newhaven Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Dieppe Newhaven ruten er for en bil og 2 passagerer.

Dieppe Newhaven færge anmeldelser

 • "Meget koldt om bord"

  Vi tog færgen kl. 5:30 fra Dieppe til Newhaven, vi havde brug for en god morgenmad og en god kop kaffe. Morgenmad var ulækker og dyr, min kone afslog det, hvilket var klogt af hende. Der var ingen ordnentlig kaffe om bord, bare fra en maskine. Der var frygtelig koldt på færgen, kold luft kom ud alle steder fra. Vi havde efterladt vores jakker i bilen, da vi ikke regnede med, at vi ville have brug for dem på færgen, men det havde vi ikke ret i. Baren var lukket det meste af turen, så intet alternativ for en varm drink der. Vi måtte blive ved med at gå rundt, for at prøve at holde varmen. Vi var virkelig skuffet over denne service. På returen havde færgen varme, men maden var ikke fristende.

  'Oliver' rejste på Dieppe Newhaven ruten med Transmanche Ferries

  Læs mere Læs mindre
 • "Det er en skam, at DFDS har monopoly på denne rute!"

  Vores udrejse, også med DFDS, lærte os, at vi ikke benytte cateringen om bord, så vi tog vores egen mad med på denne rejse. Maden vi fik på udrejsen var rigtig ulækker. Denne rejse var virkelig ubehagelig, fordi luften fra ventilationen i hele salon området var rigtig kold. Mange mennesker klagede, og der var en, der fortalte det til personalet. Men det ændrede ikke noget, så lidt senere prøvede jeg, at finde et medlem af personalet. Receptionen var lukket med en meddelse, som omdigierede kunder til at tale med personalet i cafeteriet. Det gjorde jeg så, og hun lyttede og undskyldte, og sagde at hun ville videregive min klage. På trods af disse klager, blev situationen ikke forbedret. Vi sad med frakker på og havde meget kolde fødder. Der var intet personale i nærheden, som tjekkede om passagerer var komfortable, så vi konkluderede, at der er et alvorligt problem i ledelsen, som ikke bekymre sig om kundetilfredsheden. Personalet var behageligt og gjorde deres arbejde, men kundeservicen eksisterede ikke.

  'Pauline Smith' rejste på Dieppe Newhaven ruten med Transmanche Ferries

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk tur"

  Fantastisk tur, færgen var til tiden, maden om bord var god, en rigtig fornøjelig tur.

  'Trevor' rejste på Dieppe Newhaven ruten med DFDS Seaways på Côte d'Albâtre

  Læs mere Læs mindre
 • "Skuffende"

  Efter at have læst tidligere anmeldelser, besluttede vi at prøve DFDS. På udrejsen kom vi til Dieppe to timer tidligere end vores afgang, men holdt ved kørebanen ved en meget travl rundkørelse til havnen i næsten 1½ time. Utroligt nok, lykkedes det os rent faktisk at sejle næsten til tiden. Maden i cafeteriet var meget grundlæggende, men det var varmt. Kabinen var ren og rimelig behagelig. Skibet ankom til tiden, og vi kom af færgen uden problemer. Hjemrejsen var slet ikke det samme, men igen blev vi holdt til efter de 90 minutter for sidste indtjekning. Vi kom på skibet og gik til kabinen vi fik tildelt, som lugtede af våd hund... meget ubehageligt. Maden i cafeteriet var rester fra den forrige tur. Suppen var næsten kold og brødet var ikke frisk. Efter en 6 timers lang køretur havde vi det mindste håbet på noget varmt mad før søvn. Hele oplevelsen var ikke den behagelig rejse vi havde håbet på, og vi vil ikke bruge denne færge igen og vi vil ikke anbefale den.

  'James' rejste på Dieppe Newhaven ruten med DFDS Seaways på Côte d'Albâtre

  Læs mere Læs mindre

Dieppe Guide

Byen og havnen Dieppe ligger i det nordlige Frankrig, i Seine-Maritime afdelingen i Haute-Normandie regionen. Byen ligger på den engelske kanals kyst ved mundingen af Arques floden, som er berømt for sine kammuslinger. Der er mange ting at se og lave i byen, inklusiv Chateau de Dieppe, som nu er et museum og udstillingssted. Museets samling, der fokuserer på byens maritime fortid, omfatter udskæringer, møbler og arkivmaterialer fra Camilla Saint-Saens fra det 17. og 18. århundrede. I byen finder man også Square du Canada, som er placeret tæt på slottet, hvor der er et nylig opført monument til minde om forholdet mellem byen og Canada.

Langs havnen ligger den dejlig promenade, hvor man kan observere bådene i havnen. Dieppe er kendt for sin mad fra havet. Specialiteter inkluderer marimit diepoise, som er en fisk og skaldyr gryderet kogt i fløde, cider og løg, let krydret med krydderier, og moules mariniere, som er muslinger i vin, skalotteløg og fløde sauce.

Dieppe har en færgehavn, som er direkte forbundet til Newhaven på Englands sydkyst.

Newhaven Guide

Newhaven er beliggende i den sydlige del af England i East Sussex, og ligger ved mundingen af floden Ouse, i dalen skabt af floden gennem South Downs. En populær attraktion i byen er Newhaven Fort, et af Palmerston forter, som blev bygget i 1859 på Castle Hill på anbefaling af den kongelige kommission for at forsvare byens havn. Fortet er nu et museum og var på det tidspunkt det største forsvar nogensinde bygget i Sussex. Beliggende tæt på Newhaven, og af særlig interesse med luftfart elskere, er landsbyen Tide Mills, som er hvor en eksperimentel vandflyver base blev placeret.

Havnen i Newhaven er en mindre, men travl havn og er porten til Dieppe på den sydøstlige kyst af Frankrig. Der er et par faciliteter i havnen, inklusiv en butik og en cafe.