Guernsey
Portsmouth
Færger til England
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Guernsey til Portsmouth færge

Guernsey Portsmouth færgeruten forbinder Guernsey med England. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Condor Ferries. Der er op til 8 afgange Uge med sejltid fra ca. 8 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Guernsey Portsmouth færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Guernsey til Portsmouth færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Guernsey til England side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Guernsey til Portsmouth?

Færgeoverfarten fra Guernsey til Portsmouth tager ca. 8h. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Guernsey og Portsmouth?

Der er 1 færgeoperatør for Guernsey til Portsmouth, og dette er
 • Condor Ferries

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Guernsey til Portsmouth?

Book færger fra Guernsey til Portsmouth via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Portsmouth?

Ja, du kan rejse som fodpassager fra Guernsey til Portsmouth med
 • Condor Ferries

Kan du tage din bil med på færgen fra Guernsey til Portsmouth?

Ja, du kan rejse med et køretøj fra Guernsey til Portsmouth med
 • Condor Ferries

Kan man tage kæledyr med på færgen fra Guernsey til Portsmouth?

Ja, kæledyr er tilladt om bord på færgen. Du skal muligvis have et dyrepas og andre dokumenter for at tage din pelsede bedste ven med dig. I øjeblikket kan du medbringe kæledyr på færger med
 • Condor Ferries

Hvad er afstanden fra Guernsey til Portsmouth?

Afstanden mellem Guernsey og Portsmouth er ca. 118 sømil.

Guernsey Portsmouth færge anmeldelser

 • "Anstændig budget service"

  Folk, der booker denne færge, skal være opmærksom på, at Commodore Clipper er en lille færge, og meget mindre end de andre færger (f.eks. Brittany Ferries), så kan være mere modtagelige for dårligt vejr, så dem, der er tilbøjelige til søsyge, skal være forberedt! Vores overfart fra Portsmouth til Cherbourg var ret urolig på vejen ud, og der var mange syge mennesker om bord. Servicen var temmelig fin, check-in ved Portsmouth var let at finde og besætningen fik os om bord i ordenlig tid. Afgangen var lidt forsinket, men dette var ikke af nogen betydning. Om bord var faciliteterne ok, og ikke mere. Som sagt er det en mindre færge, så der er ingen underholdning som sådan, der er tv i salonerne og et i (det lille) børne område. Det i børne området spillede nye børnefilm, men der var ikke andet i legeområdet. Mad og drikke var på den dyre side, men ikke overdrevent. Turen fra Cherbourg til Portsmouth blev bare lidt ødelagt af, at check-in for Confor ikke var skiltet, så vi endte med at tjekke ind i skranken for Brittany Ferries, og fik endda et boardingkort for Brittany Ferries. Færgen var ikke i havnen, da vi kom, men ankom 10-15 minutter før den planlagte afgang. Besætningen vendte hurtigt om og var sejlede til tiden. Samlet set var det en god service uden nogle dikkedakker. Jeg betalte ikke meget for billetten, men hvis jeg havde betalt mere, ville jeg nok have følt mig en smule snydt.

  'Commodore Clipper' travelled on Commodore Clipper

  Læs mere Læs mindre
 • "Ok færge"

  Faciliteterne på færgen var temmelig gode. Havde sæder i stille salonen foran på skibet på udrejsen og en 4 sengs kabine på hjemrejsen. Maden var også ganske god og til en rimelig pris. Men færgen var omkring 35 minutter forsinket fra Portsmouth, og ankom derfor sent i Jersey. Fik en sms den dag vi skulle rejse tilbage, med besked om, at færgen ville være 80 minutter forsinket fra Jersey, så det ødelagde planerne lidt, men ankom dog i Portsmouth omkring den rette tid.

  'Commodore Clipper' travelled on Commodore Clipper

  Læs mere Læs mindre
 • "Min oplevelse"

  Fantastisk. Jeg nød min rejse med Condor Ferries.

  'Commodore Clipper' travelled on Commodore Clipper

  Læs mere Læs mindre
 • "December tur"

  Jeg blev rykket fra min Portsmouth booking til Poole, men på trods af, at en motor ikke fungerede på færgen, havde jeg en behagelig tur, som var komfortabel og jeg nød det, som altid. Ingen klager overhovedet; personalet var fremragende og holdt mig godt informeret. Synes at det rygte Condor har i øjeblikket, er ufortjent og hvis blot de kunne kontrollere vejret, ville deres service være fin.

  'Commodore Clipper' travelled on Commodore Clipper

  Læs mere Læs mindre

Guernsey Guide

Guernsey er del af Kanaløerne i Den Engelske Kanal, omkring 50 km vest af Normandiet i Frankrig og 120 km syd for Weymouth i England. Øen har et mildere klima end meget af Storbritannien og øens beboere nyder det udendørs. Der er smukke strande og klippestier. I sommermånederne kan man nyde en ”al fresco” middag. Guernseys hovedsyad, St. Peter Port, har smukke brostensbelagte gader og en smuk marina.

Der er mange ting man kan lave og se på øen. Dens spektakulære kystlinje og landskab giver mulighed for en række udendørs aktiviterer, såsom klatring, cykling, dykning, kajakroning, surfing, windsurfing og sejlads.

Øens havn ligger også i St. Peter Port, 10 minutters gang fra byens centrum. Havnen servicerer de andre Kanaløer, samt Frankrig og Storbritannien. Der er butikker og restauranter i havnen.


Portsmouth Guide

Portsmouth ligger på den sydlige kyst af England i Hampshire. Byen, der ligger på kysten af Den Engelske Kanal, har en lang og glorværdig maritime historie og forbindelser til Royal Navy, der får flere århundreder tilbage. Byen var også en af verdens største skibsbygning centre og bygget verdens største tørdok nogensinde i det 15. århundrede, som stadig er i brug den dag i dag. Byen er stadig en vigtig base for Royal Navy og hjemsted til en række historiske skibe, inklusiv Lord Nelsons flagskib, HMS Victory.

Portsmouth blev signifikant bombet under Anden Verdenskrig på grund af sin strategiske betydning, og som et resultat heraf, er byen en blanding af gamle og nye bygninger. Den nærliggende forstad Southsea er en populær destination for familier og har en dejlig strækning af strand, to moler og et godt udvalg af barer, cafeer, restauranter og en forlystelsespark på Clarence Pier.

Der er færgeforbindelser fra havnen til Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St. Malo, St. Helier, St. Peter Port og Ryde.


Guernsey til Portsmouth Færgefartplaner

Færgefartplaner mellem 20/05/2024 og 26.05.2024


Færgeselskab Afgangstid Ankomsttid Sejltid Sejladsdage
Condor Ferries 07:15 19:30 12 timer 15 minutter Lør
Condor Ferries 11:30 19:30 8 timer Sol
Condor Ferries 17:25 06:00 12 timer 35 minutter Onsdag
Condor Ferries 17:25 06:10 12 timer 45 minutter Torsdag
Condor Ferries 17:25 06:25 13 timer Fri
Condor Ferries 17:40 07:00 13 timer 20 minutter Lør
Condor Ferries 23:20 06:55 7 timer 35 minutter Sol

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking