COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Guernsey - Portsmouth er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Guernsey til Portsmouth færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Guernsey til England side

Om bord på færgerne

Guernsey - Portsmouth færgeselskaber

  • 6 Sailings Weekly 11 hr 55 min
  • Get price

Guernsey Portsmouth færge anmeldelser

 • ""

  Jeg bookede en handicap kahyt til min gamle far, for at det blev nemmere for ham. Jeg fik ikke afvide, da vi bookede den, at der ikke ville være eget badeværelse og heller ikke at der ikke ville være en bruser. Vi havde nok ikke købt denne kahyt hvis vi havde vist dette. Plus, der var kun en kaffemaskine som virkede i self-service restauranten, derfor var der en kæmpe kø ved morgenmaden. Dvs. at vi næsten ikke nåede at spise færdigt før vi skulle af. Personalet var hjælpsomme og båden var meget ren og vi holdte tidsplanen.

  'Commodore Clipper' travelled on Commodore Clipper

  Læs mere Læs mindre
 • "Rigtig god tur"

  En rigtig god tur. Nemt at komme på og af. Behagelig besætning.

  'Commodore Clipper' travelled on Commodore Clipper

  Læs mere Læs mindre
 • "Guernsey / Portmouth"

  Jeg rejste som gående passage og var helt tilfreds med alle aspekter af turen, Jeg har mobilitet vanskeligheder, især på trapper, og var imponeret over den tilbudte pleje og den behagelige service på mini bussen. Jeg vil altid anbefale denne færge.

  'Commodore Clipper' travelled on Commodore Clipper

  Læs mere Læs mindre

Guernsey til Portsmouth færge

Guernsey Portsmouth færgeruten forbinder Guernsey med England. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Condor Ferries. Der er op til 6 afgange Uge med sejltid fra ca. 11 timer 55 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Guernsey Portsmouth færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Guernsey Guide

Guernsey er del af Kanaløerne i Den Engelske Kanal, omkring 50 km vest af Normandiet i Frankrig og 120 km syd for Weymouth i England. Øen har et mildere klima end meget af Storbritannien og øens beboere nyder det udendørs. Der er smukke strande og klippestier. I sommermånederne kan man nyde en ”al fresco” middag. Guernseys hovedsyad, St. Peter Port, har smukke brostensbelagte gader og en smuk marina.

Der er mange ting man kan lave og se på øen. Dens spektakulære kystlinje og landskab giver mulighed for en række udendørs aktiviterer, såsom klatring, cykling, dykning, kajakroning, surfing, windsurfing og sejlads.

Øens havn ligger også i St. Peter Port, 10 minutters gang fra byens centrum. Havnen servicerer de andre Kanaløer, samt Frankrig og Storbritannien. Der er butikker og restauranter i havnen.


Portsmouth Guide

Portsmouth ligger på den sydlige kyst af England i Hampshire. Byen, der ligger på kysten af Den Engelske Kanal, har en lang og glorværdig maritime historie og forbindelser til Royal Navy, der får flere århundreder tilbage. Byen var også en af verdens største skibsbygning centre og bygget verdens største tørdok nogensinde i det 15. århundrede, som stadig er i brug den dag i dag. Byen er stadig en vigtig base for Royal Navy og hjemsted til en række historiske skibe, inklusiv Lord Nelsons flagskib, HMS Victory.

Portsmouth blev signifikant bombet under Anden Verdenskrig på grund af sin strategiske betydning, og som et resultat heraf, er byen en blanding af gamle og nye bygninger. Den nærliggende forstad Southsea er en populær destination for familier og har en dejlig strækning af strand, to moler og et godt udvalg af barer, cafeer, restauranter og en forlystelsespark på Clarence Pier.

Der er færgeforbindelser fra havnen til Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St. Malo, St. Helier, St. Peter Port og Ryde.