Caen
Portsmouth
Færger til England
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Caen til Portsmouth færge

Caen Portsmouth færgeruten forbinder Frankrig med England. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Brittany Ferries. Der er op til 21 afgange Uge med sejltid fra ca. 6 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Caen Portsmouth færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Caen til Portsmouth?

Færgeoverfarten fra Caen til Portsmouth tager ca. 6h. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Caen og Portsmouth?

Der er 1 færgeoperatør for Caen til Portsmouth, og dette er
 • Brittany Ferries

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Caen til Portsmouth?

Book færger fra Caen til Portsmouth via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Portsmouth?

Ja, du kan rejse som fodpassager fra Caen til Portsmouth med
 • Brittany Ferries

Kan du tage din bil med på færgen fra Caen til Portsmouth?

Ja, du kan rejse med et køretøj fra Caen til Portsmouth med
 • Brittany Ferries

Kan man tage kæledyr med på færgen fra Caen til Portsmouth?

Ja, kæledyr er tilladt om bord på færgen. Du skal muligvis have et dyrepas og andre dokumenter for at tage din pelsede bedste ven med dig. I øjeblikket kan du medbringe kæledyr på færger med
 • Brittany Ferries

Hvad er afstanden fra Caen til Portsmouth?

Afstanden mellem Caen og Portsmouth er ca. 104 sømil.

Caen Portsmouth færge anmeldelser

 • "Salon"

  Der er mangel på behagelige siddeområder på skibet. Dette er IKKE en budget færge, men man er nødt til at sidde lange de åbne gange eller i række af flysæder. De eneste ok behagelige siddepladser er i baren, men ”sofaerne” er egentlig bare bænke med ender. Okay til et par timer eller tre, men ikke til 6-7 timer. Det er også forfærdelig koldt. Alle unge og gamle havde jakker på, nogle med hætterne oppe, det var meget ubehageligt. I bør lære fra den gode, gamle P&O Le Havre overfart, hvor man kunne gå ind i club salonen, som var virkelig behagelig og normalt stille. Tænkte at jeg ville gå ind i cafeen, det lød hyggeligt, men det var mere som en kantine. I har allerede én kantine, hvorfor ikke gøre cafeen mere hyggelig og attraktiv? Jeg bliver nødt til at sige NEJ, jeg ville ikke anbefale til venner. Jeg ville gøre dem opmærksomme på mine erfaringer og selv lade dem afgøre.

  'Mont St Michel' travelled on Mont St Michel

  Læs mere Læs mindre
 • "Pris"

  Vi besluttede os for at komme hjem en dag tidligere, så vi ringede til Direct Ferries, som vi havde booket med, og de sagde Ok, men til en merpris på £144, hvilket vi syntes, var alt for meget. Så vi tog selv til færgen og betalte kun £44 ekstra, så hvorfor var jeres merpris så dyr?

  'Mont St Michel' travelled on Mont St Michel

  Læs mere Læs mindre
 • "Færge til + fra Angleterre"

  Rigtig god, som altid.

  'Normandie' travelled on Normandie

  Læs mere Læs mindre

Caen Guide

Caen ligger i den nordvestlige del af Frankrig og er den største by i Basse-Normandie. Havnebyen ligger ca. 15 km indenlands fra den engelske kanal og omkring 2 timer i bil fra Paris, den franske hovedstad. Der er en række interessante ting at se i byen. Caen slot blev bygget af Vilhelm Erobreren i 1060, og er et besøg værd. Slottet af en af de største middelalderlige borge i Vesteuropa, og blev givet til den franske trone i 1204. Vilhelm Erobreren er nok bedst kendt for at erobre England i 1066.

For dem, der søger en mere rolig måde at fordrive tiden på, er Jardin Botanique de Caen perfekt. Det er en botanisk have, der indeholder mere end 8000 plantearter.

Den lille havn i Quistreham tjener Caen og ligger ved mundingen af Caen kanalen, på det punkt, hvor den møder den engelske kanal. Færgeterminalen ligger omkring 15 km fra byens center, og der er en busservice til rådighed for gående passagerer. Der er færgeforbindelser fra Caen til Portsmouth på Englands sydkyst.


Portsmouth Guide

Portsmouth ligger på den sydlige kyst af England i Hampshire. Byen, der ligger på kysten af Den Engelske Kanal, har en lang og glorværdig maritime historie og forbindelser til Royal Navy, der får flere århundreder tilbage. Byen var også en af verdens største skibsbygning centre og bygget verdens største tørdok nogensinde i det 15. århundrede, som stadig er i brug den dag i dag. Byen er stadig en vigtig base for Royal Navy og hjemsted til en række historiske skibe, inklusiv Lord Nelsons flagskib, HMS Victory.

Portsmouth blev signifikant bombet under Anden Verdenskrig på grund af sin strategiske betydning, og som et resultat heraf, er byen en blanding af gamle og nye bygninger. Den nærliggende forstad Southsea er en populær destination for familier og har en dejlig strækning af strand, to moler og et godt udvalg af barer, cafeer, restauranter og en forlystelsespark på Clarence Pier.

Der er færgeforbindelser fra havnen til Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St. Malo, St. Helier, St. Peter Port og Ryde.


Caen til Portsmouth Færgefartplaner

Færgefartplaner mellem 17/06/2024 og 23.06.2024


Færgeselskab Afgangstid Ankomsttid Sejltid Sejladsdage
Brittany Ferries 08:30 14:30 6 timer Mon, Tirsdag, Onsdag, Fri, Lør, Sol
Brittany Ferries 14:00 21:45 7 timer 45 minutter Torsdag
Brittany Ferries 16:30 22:30 6 timer Mon, Tirsdag, Onsdag, Fri, Lør, Sol
Brittany Ferries 23:00 07:15 8 timer 15 minutter Torsdag
Brittany Ferries 23:30 07:15 7 timer 45 minutter Mon, Tirsdag, Onsdag, Fri, Lør, Sol

Om bord på færgerne

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking