Rotterdam til Hull færge

Rotterdam Hull færgeruten forbinder Holland med England. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, P&O Ferries. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 11 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Rotterdam Hull færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Rotterdam - Hull færgeselskaber

 • P&O Ferries
  • 7 Afgange Ugentlig 11 t 30 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Rotterdam Hull Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Rotterdam Hull ruten er for en bil og 2 passagerer.

Rotterdam Hull færge anmeldelser

 • "God tur"

  Normal tur, intet specielt, god middag, sov godt, til tiden.

  'Anonym' rejste på Rotterdam Hull ruten med P&O Ferries på Pride of Hull

  Læs mere Læs mindre
 • "Det var super igen"

  God tur, godt personale, god mad. Vi havde en super tur. Vi ser frem til den næste.

  'Jutta' rejste på Rotterdam Hull ruten med P&O Ferries på Pride of Hull

  Læs mere Læs mindre
 • "overfart"

  gode tur

  'Ulrik' rejste på Rotterdam Hull ruten med P&O Ferries på Pride of Hull

  Læs mere Læs mindre
 • "Godt organiseret, god færge med fremragende servicer. "

  Godt organiseret, god færge med fremragende servicer.

  'Lynda' rejste på Rotterdam Hull ruten med P&O Ferries på Pride of Rotterdam

  Læs mere Læs mindre

Rotterdam Guide

Rotterdam er Hollands næststørste by og en af de største havne i verden. Den ligger i provinsen Sydholland i den vestlige del af landet, syd for Randstad. Siden byen blev grundlagt i det 13. århundrede, er den vokset til et stort internationalt center for handel. Dette er til dels på grund af byens havn, som har en strategisk beliggenhed på Rhinen-Meuse-Schelde delta på Nordsøen og på grund af forbindelserne til både vej, luft, tog og vand. Dette er grunden til at byen ofte anses som at være ”Porten til Europa”.

Byen har sit ejet orkester, Rotterdam Philharmonic, en stor kongres- og koncertbygning der hedder De Doelen, et par teatre, og Ahoy Rotterdam komplekset, der bliver brugt til koncerter, udstillinger, og sportsturneringer. I anerkendelse af dens kulturelle indflydelse, blev Rotterdam i 2001 erklæret Europæisk Hovedstad for Kultur.

Byens havn er hovedsagelig en fragt havn, selv om der er en passagerfærge, der sejler til Hull i England, med en sejltid på ca. 11 timer. Passagerfaciliteter i havnen inkluderer restauranter, cafeer, vekselkontor og handikap-adgang.

Hull Guide

Byen Hull, eller Kingston-upon-Hull for at give den sit fulde navn, er en havn, der ligger ved sammenløbet af Hull og Humber Estuary, og har været en port til England siden romertiden. Byen blev grundlagt af Kong Edward I (1272 – 1307), som havde brug for en sikker havn, der kunne leverer goder til hans hær, da de var i krig med Skotland.

Hulls moderne by er stor og travl, med mange butikker og faciliteter. Der er en række trafikfrie gader i byen, så det er behageligt at vandre rundt og eventuelt at nyde noget af open-air underholdningen, der findes om sommeren.

Den glasdækket Princes Quay er en af landets mest smukke indkøbscentre. Den stiger op af vandet i Prince's kaj, og forbinder den nye og den gamle del af byen, og fører ind i byens hjerte med overvældende udsigter over de renoverede havnekvarterer.