Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Hook af Holland havn

 • Med bil

  E30/E25 er et fremragende motorvejsnet som forbinder Hook af Holland havn med Amsterdam, Rotterdam og resten af Holland. Tag motovejen og følg skiltene til ’Engeland’ og ’Hook van Holland’.

 • Med tog

  Amsterdam Express og lokale togservicer ankommer direkte udenfor terminalbygningen fra Rotterdam og The Hague.

 • Parkering

  Der er parkeringsfaciliteter i havnen.

 • Adresse

  Stationsweg 10, 3151 HS Hoek van Holland

 • Hook af Holland overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Hook af Holland før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Hook af Holland overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Hook af Holland færgeservicer

Hook af Holland Guide

Hook af Holland Guide

Hook af Holland er en travl havneby, men også et ressort, som nogle gange kaldes ’Rotterdam ved havet’. Dette havn/ressort arrangement er typisk for de hollandske og belgiske kyster. Med en stor befolkning og småt land, har kysten to ’jobs’; at handle shipping og sørge for morskab for sommerturisterne. Hollænderne er så ordentlige at de har formået at skjule kajarbejdet fra ressort strandene. Tæt på det industrielle distrikt af Europort og Rotterdam, er strandene beliggende på hjørnet. Hvis man går til venstre fra Nordhavsstranden, op på promenaden som løber langs Nieuwe Waterweg, kan man næsten røre skibene som sejler forbi. Af denne grund tiltrækker promenaden mange turister. Hook af Holland dækker næsten et område på 16,7 km2 (af hvilke 13,92 km2 er land). Der er endeløse muligheder, hvad end man ønsker at tage på stranden, cykle eller gå en tur langs landsiden.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking