Cherbourg til Portsmouth færge

Cherbourg Portsmouth færgeruten forbinder Frankrig med England. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Brittany Ferries. Der er op til 9 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Cherbourg Portsmouth færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Cherbourg - Portsmouth færgeselskaber

 • Brittany Ferries
  • 9 Afgange Ugentlig 3 t
  • Få pris

Gennemsnitlige Cherbourg Portsmouth Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Cherbourg Portsmouth ruten er for en bil og 2 passagerer.

Cherbourg Portsmouth færge anmeldelser

 • "Sådan en god måde at rejse på"

  Jeg bliver aldrig træt af denne rejse mellem Cherbourg og Portsmouth. Turen er behagelig, hurtig og personalet tager sig altid godt af os.

  'Gwenllian' rejste på Cherbourg Portsmouth ruten med Brittany Ferries på Normandie Express

  Læs mere Læs mindre
 • "Cherbourg - Portsmouth på Normandie express"

  Dette var en meget behagelig rejse, uden tvivl hjulpet af det rolige hav. Båden er flot designet og udstyret med fremragende faciliteter. Det er en rute, som jeg vil bruge igen.

  'David' rejste på Cherbourg Portsmouth ruten med Brittany Ferries på Normandie Express

  Læs mere Læs mindre
 • "Savonna til Bastia, Ile Rousse til Nice."

  Imponeret med servicen og den hjælpsomme besætning. Af- og pålæsning af vores motorcykler var lidt kaotisk, men harmløst. Fremragende mad til faste priser, morgenmad og middag, og en god ren kabine.

  'John' rejste på Cherbourg Portsmouth ruten med Condor Ferries på Commodore Clipper

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk tur hjem"

  Elskede skibet - fantastisk udsigt og meget behagelige sæder. Prøvede ikke maden, butikkerne eller toiletterne, så kan ikke kommentere faciliteterne. Alt virkede rent.

  'Susanna ' rejste på Cherbourg Portsmouth ruten med Brittany Ferries på Normandie Express

  Læs mere Læs mindre

Cherbourg Guide

Den franske by og havn Cherbourg ligger på Cotentin halvøen i det nordvestlige Frankrig. Byen har en lang historie og blev invaderet af vikingerne i det 9. århundrede, hvilket var med til at udvikle byen til en havn. I Napoleons tid blev havnen befæstet for at forhindre britisk flåde angreb.

Der er mange ting at se og lave i Cherboug, inklusiv Cite de la Mer, som er et museum dedikeret til maritime historie. Museet åbnede i 2002 og er beliggende i cruise terminalen i Cherbourg havn. Besøgende til byen kan også vælge at tage en afslappende gåtur i Jardin de la Roche Fauconniere, som er en privat botanisk have beliggende i Parc de la Fauconniere. Haven blev etableret i 1870erne og indeholder ca. 3.400 arter, hvoraf mange kommer fra den sydlige halvkugle.

Portsmouth Guide

Portsmouth ligger på den sydlige kyst af England i Hampshire. Byen, der ligger på kysten af Den Engelske Kanal, har en lang og glorværdig maritime historie og forbindelser til Royal Navy, der får flere århundreder tilbage. Byen var også en af verdens største skibsbygning centre og bygget verdens største tørdok nogensinde i det 15. århundrede, som stadig er i brug den dag i dag. Byen er stadig en vigtig base for Royal Navy og hjemsted til en række historiske skibe, inklusiv Lord Nelsons flagskib, HMS Victory.

Portsmouth blev signifikant bombet under Anden Verdenskrig på grund af sin strategiske betydning, og som et resultat heraf, er byen en blanding af gamle og nye bygninger. Den nærliggende forstad Southsea er en populær destination for familier og har en dejlig strækning af strand, to moler og et godt udvalg af barer, cafeer, restauranter og en forlystelsespark på Clarence Pier.

Der er færgeforbindelser fra havnen til Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St. Malo, St. Helier, St. Peter Port og Ryde.