St. Malo til Portsmouth færge

St. Malo Portsmouth færgeruten forbinder Frankrig med England. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Brittany Ferries. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 8 timer 50 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for St. Malo Portsmouth færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

St. Malo - Portsmouth færgeselskaber

 • Brittany Ferries
  • 7 Afgange Ugentlig 8 t 50 m
  • Få pris

Gennemsnitlige St. Malo Portsmouth Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på St. Malo Portsmouth ruten er for en bil og 2 passagerer.

St. Malo Portsmouth færge anmeldelser

 • "St Malo til Portsmouth på Pont Aven"

  Fremragende faciliteter om bord bord!

  'Mark' rejste på St. Malo Portsmouth ruten med Brittany Ferries på Pont Aven

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  En behagelig og afslappende rejse. Maden var rigtig god og ikke dyr. Vil tage denne færge igen.

  'Kenneth' rejste på St. Malo Portsmouth ruten med Brittany Ferries på Bretagne

  Læs mere Læs mindre
 • "Dejligt skib"

  Vi tog en færge fra St Malo til Portsmouth. Skibet er smukt og stort med fremragende faciliteter. Økonomi rummet var rigtig godt. Masser af faciliteter og underholdning på skibet.

  'John' rejste på St. Malo Portsmouth ruten med Brittany Ferries på Bretagne

  Læs mere Læs mindre
 • "Ingen problemer"

  Ligetil, fra start til slut. Nød især maden. Mange tak.

  'Anonym' rejste på St. Malo Portsmouth ruten med Brittany Ferries på Bretagne

  Læs mere Læs mindre

St. Malo Guide

Den franske by og havn St. Malo ligger i Bretagne i den nordvestlige del af Frankrig. Byen blev bygget på en ø af granit og har en unik atmosfære, vidunderlige landskaber og dejlige strande. St. Malo er populær blandt turister fra hele Europa. Byen er anerkendt som den smukkeste kanal havn i Frankrig med sine brostensbelagte gader, hoteller, barer, restauranter og butikker. Der er gader og pladser foret med høje palæer.

Havnen i St. Malo har to nye færgeterminaler, som har gode passagerfaciliteter, inklusiv gavebutikker, cafeer og vekselkonto. Der er færgeforbindelser fra St. Malo til Poole, Portsmouth og Weymouth i England via Kanaløerne.

Portsmouth Guide

Portsmouth ligger på den sydlige kyst af England i Hampshire. Byen, der ligger på kysten af Den Engelske Kanal, har en lang og glorværdig maritime historie og forbindelser til Royal Navy, der får flere århundreder tilbage. Byen var også en af verdens største skibsbygning centre og bygget verdens største tørdok nogensinde i det 15. århundrede, som stadig er i brug den dag i dag. Byen er stadig en vigtig base for Royal Navy og hjemsted til en række historiske skibe, inklusiv Lord Nelsons flagskib, HMS Victory.

Portsmouth blev signifikant bombet under Anden Verdenskrig på grund af sin strategiske betydning, og som et resultat heraf, er byen en blanding af gamle og nye bygninger. Den nærliggende forstad Southsea er en populær destination for familier og har en dejlig strækning af strand, to moler og et godt udvalg af barer, cafeer, restauranter og en forlystelsespark på Clarence Pier.

Der er færgeforbindelser fra havnen til Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St. Malo, St. Helier, St. Peter Port og Ryde.