COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Jersey - Portsmouth er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Jersey til Portsmouth færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Jersey til England side

Om bord på færgerne

Jersey - Portsmouth færgeselskaber

  • 6 Sailings Weekly 7 hr 55 min
  • Get price

Jersey Portsmouth færge anmeldelser

 • "Jersey til Portsmouth - God tur, men en skam med maden"

  Jeg tog ovenat færgen fra Jersey til Portsmouth. Læsning var nem og kabinen var helt fin. Personalet var venlige, men maden var rigtig dårlig kvalitet efter min mening.

  'Commodore Clipper' travelled on Commodore Clipper

  Læs mere Læs mindre
 • "...Jeg ville glædeligt anbefale dem..."

  Jeg har rejst på mange færger i mange lande, og Condor Ferries skibet var rent og velordnet. (Toiletter – altid en god indikation af kvalitet – var rene og lugtede rene!). Overførelsen fra terminalen til skibet (og omvendt) var effektiv og venlig. På den anledning vi tog en kabine, var den ren og mere end nok til vores rejse…en god måde at rejse på! Catering var acceptabel, og taget i betragtning at der kun var en håndfuld passagerer på vinter overfarten, er jeg forbløffet over at der overhovedet var catering! Selv den toldfrie butik blev åbnet – dog kun i en kort periode – og der var gode priser på vin, for eksempel. Besætningen var venlige, høflige og effektive, og kaptajnen holdt os godt informeret om vejr forude, forventet ankomsttid osv. Har rejst med dem en række gange nu, og ville anbefale dem til andre.

  'Commodore Clipper' travelled on Commodore Clipper

  Læs mere Læs mindre
 • "Sove ordninger"

  Jeg kan ikke klage over Direct Ferries for deres service. Jeg skriver blot denne anmeldelse for at opfordre passagerer, der ønsker/har brug for at ankomme udhvilet til Portsmouth til ikke at forvente en god nattesøvn i sæderne om bord. Selv om de er rimeligt behagelige i en time eller to, kan de ikke tilbagelænes nok til at støtte søvn.

  'Commodore Clipper' travelled on Commodore Clipper

  Læs mere Læs mindre

Jersey til Portsmouth færge

Jersey Portsmouth færgeruten forbinder Jersey med England. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Condor Ferries. Der er op til 6 afgange Uge med sejltid fra ca. 7 timer 55 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Jersey Portsmouth færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Jersey Guide

Jersey er en del af Kanaløerne, som ligger ud for Englands sydkyst. Øen er skabt til cykling – hvad enten man er en ivrig cyklist eller blot fortrækker at se, høre og dufte omgivelserne på en måde, som kun kan lade sig gøre med pedalkraft.

Svungne bugter mod syd giver plads til dramatiske klipper mod nord og byder på spektakulære landskaber og betagende udsigter. Alt dette gør Jersey til et ideelt feriemål, også for vandrere i alle aldersgrupper.

Der findes en verden af kulinariske oplevelser som man kan nyde og ens smagsløg kan glæde sig til mere end 170 spisesteder, som udnytter Jerseys udsøgte lokale fødevare, første klasses kokke og gourmet lækkerier fra hele verden.

En strækning af ca. 72 km kystlinje er omkranset af klart hav og strande.


Portsmouth Guide

Portsmouth ligger på den sydlige kyst af England i Hampshire. Byen, der ligger på kysten af Den Engelske Kanal, har en lang og glorværdig maritime historie og forbindelser til Royal Navy, der får flere århundreder tilbage. Byen var også en af verdens største skibsbygning centre og bygget verdens største tørdok nogensinde i det 15. århundrede, som stadig er i brug den dag i dag. Byen er stadig en vigtig base for Royal Navy og hjemsted til en række historiske skibe, inklusiv Lord Nelsons flagskib, HMS Victory.

Portsmouth blev signifikant bombet under Anden Verdenskrig på grund af sin strategiske betydning, og som et resultat heraf, er byen en blanding af gamle og nye bygninger. Den nærliggende forstad Southsea er en populær destination for familier og har en dejlig strækning af strand, to moler og et godt udvalg af barer, cafeer, restauranter og en forlystelsespark på Clarence Pier.

Der er færgeforbindelser fra havnen til Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St. Malo, St. Helier, St. Peter Port og Ryde.