Jersey til Portsmouth færge

Jersey Portsmouth færgeruten forbinder Jersey med England. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Condor Ferries. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 8 timer 55 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Jersey Portsmouth færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Jersey - Portsmouth færgeselskaber

  • Condor Ferries
    • 7 Afgange Ugentlig 8 t 55 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Jersey Portsmouth Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Jersey Portsmouth ruten er for en bil og 2 passagerer.

Portsmouth Guide

Portsmouth ligger på den sydlige kyst af England i Hampshire. Byen, der ligger på kysten af Den Engelske Kanal, har en lang og glorværdig maritime historie og forbindelser til Royal Navy, der får flere århundreder tilbage. Byen var også en af verdens største skibsbygning centre og bygget verdens største tørdok nogensinde i det 15. århundrede, som stadig er i brug den dag i dag. Byen er stadig en vigtig base for Royal Navy og hjemsted til en række historiske skibe, inklusiv Lord Nelsons flagskib, HMS Victory.

Portsmouth blev signifikant bombet under Anden Verdenskrig på grund af sin strategiske betydning, og som et resultat heraf, er byen en blanding af gamle og nye bygninger. Den nærliggende forstad Southsea er en populær destination for familier og har en dejlig strækning af strand, to moler og et godt udvalg af barer, cafeer, restauranter og en forlystelsespark på Clarence Pier.

Der er færgeforbindelser fra havnen til Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St. Malo, St. Helier, St. Peter Port og Ryde.