Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Ryde havn

 • Med bil

  Fra Newport følg A3054 til Ryde.

 • Med tog

  Der er lokale togservicer til/fra Ryde fra andre dele af øen. For information og booking, besøg vores toge til Ryde eller Isle of Wight toge sider.

 • Med bus

  Southern Vectis servicerer regulære busser rundt på øen.

 • Parkering

  Der er parkeringsfaciliteter i havnen.

 • Adresse

  Ryde Pier Head, The Esplanade, Ryde, Isle of Wight, PO33 2HF

 • Ryde overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Ryde før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Ryde overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Ryde færgeservicer

Ryde Guide

Ryde Guide

Ryde betragter sig selv som porten til Isle of Wight, og byens havn leverer bestemt den hurtigste rute til og fra fastlandet. En regulær færgerute mellem Ryde og Portsmouth begyndte i 1805, men da sejlturen var afhængig af sejlene var det svært at beregne sejltiden. Denne praktik ophørte i 1815 da molen blev åbnet og samme år startede Wightlink en færgeservice og sejltiden blev bragt ned til 35 minutter. Ryde er en kystby og det andet største urbanområde på øens nordkyst. Byen voksede i størrelse, som et kystressort, ved foreningen af byerne Upper og Lower Ryde i 1900 tallet. Indflydelsen af denne æra er stadig meget tydelig i byens centrum og i dens havs vendende arkitektur. Ryde har 9,5 km af strålende strande og lavvandet hav som er idealt for svømning. Tidevandet går langt ud og efterlader sandet idealt for strandsport.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking