COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Jersey - Poole er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Jersey til Poole færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Jersey til England side

Om bord på færgerne

Jersey - Poole færgeselskaber

  • 5 Sailings Weekly 4 hr 5 min
  • Get price

Jersey Poole færge anmeldelser

 • "God overfart"

  Har ikke været på en færge, siden jeg var barn, og var lidt bekymret over, hvad jeg kunne forvente. Jeg blev dog glædeligt overrasket. Alt gik som smurt, og selv om vi var lidt forsinket, da vi skulle sejle fra Jersey, indhentede de tiden og vi ankom i Poole som planlagt. Den eneste ting, der overraskede mig, var prisen. Det er stadig billigere at flyve og leje en bil, end det er at tage færgen med dit eget køretøj.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Jersey til Poole"

  Jeg betalte for Club klasse og fik en fantastisk service.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Mini Cruise"

  Den dejlige katamaran var god. Selvom den stoppede i Guernsey på vejen, var det en dejlig oplevelse, snarere end en irritation. Vi overværede havnen i dejligt vejr. Servicen ombord var perfekt og personalet var meget venlige og hjælpsomme. Ville elske at gentage hele oplevelsen lige nu!

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Jersey til Poole færge

Jersey Poole færgeruten forbinder Jersey med England. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Condor Ferries. Der er op til 5 afgange Uge med sejltid fra ca. 4 timer 5 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Jersey Poole færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Jersey Guide

Jersey er en del af Kanaløerne, som ligger ud for Englands sydkyst. Øen er skabt til cykling – hvad enten man er en ivrig cyklist eller blot fortrækker at se, høre og dufte omgivelserne på en måde, som kun kan lade sig gøre med pedalkraft.

Svungne bugter mod syd giver plads til dramatiske klipper mod nord og byder på spektakulære landskaber og betagende udsigter. Alt dette gør Jersey til et ideelt feriemål, også for vandrere i alle aldersgrupper.

Der findes en verden af kulinariske oplevelser som man kan nyde og ens smagsløg kan glæde sig til mere end 170 spisesteder, som udnytter Jerseys udsøgte lokale fødevare, første klasses kokke og gourmet lækkerier fra hele verden.

En strækning af ca. 72 km kystlinje er omkranset af klart hav og strande.


Poole Guide

Den middelalderlige by Poole ligger i den sydlige del af England i Dorset. Byen ligger på den engelske kanals kyst og er fuld af turistattraktioner og aktiviteter, såsom dens berømte keramik og Poole Park. Andre populære seværdigheder i og omkring byen inkluderer Poole Harbour og sandbankerne, som giver fremragende faciliteter for sejlads og vandsport. I dette område er der også nogle gode restauranter og cafeer, en række historiske bygninger fra det 18. århundrede og nogle dejlige hoteller.

Dorset strande er nogle af de bedste i Storbritannien. Poole har over 5 km af strande, som er populære både blandt de lokale og turiste. Den mest levende del af byen er Poole Quay, hvor der er mange restauranter og barer.