COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

St. Malo - Poole er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Frankrig til England side

Om bord på færgerne

St. Malo - Poole færgeselskaber

  • 3 Sailings Weekly 6 hr 15 min
  • Get price

St. Malo Poole færge anmeldelser

 • "St Malo - Poole, juli 2014"

  Personalet er meget hjælpsomme og effective. Stoppet ved Guernsey på turen er behageligt – gør turen lidt mere spændende. En rutinemæssige overfart, som er afslappende. Skuffet over, at jeg ikke kunne bruge mit Costa Coffee kort på skibet.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "St Malo til Poole"

  En fantastisk tur over kanalen.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "St Malo til Poole"

  En god tur over kanalen.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "St Malo til Poole færge"

  Sådan en fantastisk tur fra St Malo. Vi tog Condors hurtigfærge med Club klasse salonen, og kan ærligt sige, at det er den bedste færge vi nogensinde har oplevet. Personalet var meget hjælpsomme. Vi kan varmt anbefale denne rute til alle potentielle rejsende.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

St. Malo til Poole færge

St. Malo Poole færgeruten forbinder Frankrig med England. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Condor Ferries. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 6 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for St. Malo Poole færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

St. Malo Guide

Den franske by og havn St. Malo ligger i Bretagne i den nordvestlige del af Frankrig. Byen blev bygget på en ø af granit og har en unik atmosfære, vidunderlige landskaber og dejlige strande. St. Malo er populær blandt turister fra hele Europa. Byen er anerkendt som den smukkeste kanal havn i Frankrig med sine brostensbelagte gader, hoteller, barer, restauranter og butikker. Der er gader og pladser foret med høje palæer.

Havnen i St. Malo har to nye færgeterminaler, som har gode passagerfaciliteter, inklusiv gavebutikker, cafeer og vekselkonto. Der er færgeforbindelser fra St. Malo til Poole, Portsmouth og Weymouth i England via Kanaløerne.


Poole Guide

Den middelalderlige by Poole ligger i den sydlige del af England i Dorset. Byen ligger på den engelske kanals kyst og er fuld af turistattraktioner og aktiviteter, såsom dens berømte keramik og Poole Park. Andre populære seværdigheder i og omkring byen inkluderer Poole Harbour og sandbankerne, som giver fremragende faciliteter for sejlads og vandsport. I dette område er der også nogle gode restauranter og cafeer, en række historiske bygninger fra det 18. århundrede og nogle dejlige hoteller.

Dorset strande er nogle af de bedste i Storbritannien. Poole har over 5 km af strande, som er populære både blandt de lokale og turiste. Den mest levende del af byen er Poole Quay, hvor der er mange restauranter og barer.