Dunkerque til Dover færge

Dunkerque Dover færgeruten forbinder Frankrig med England. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, DFDS Seaways. Der er op til 12 afgange dag med sejltid fra ca. 2 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Dunkerque Dover færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Dunkerque - Dover færgeselskaber

 • DFDS Seaways
  • 12 Afgange Dagligt 2 t
  • Få pris

Gennemsnitlige Dunkerque Dover Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Dunkerque Dover ruten er for en bil og 2 passagerer.

Dunkerque Dover færge anmeldelser

 • "Perfekt"

  Perfekt som altid, god båd, venligt personale.

  'Yvan' rejste på Dunkerque Dover ruten med DFDS Seaways på D Class

  Læs mere Læs mindre
 • "Færge fra Dover til Dunkerque"

  Ikke så glad. Toiletterne var beskidte på skibet.

  'Moritz' rejste på Dunkerque Dover ruten med DFDS Seaways på D Class

  Læs mere Læs mindre
 • "Som forventet"

  God pris og overfart, vil bruge igen næsten gang jeg rejser til Storbritannien.

  'Ian' rejste på Dunkerque Dover ruten med DFDS Seaways på D Class

  Læs mere Læs mindre
 • "Anmeldelse"

  Jeg er tilfreds, tak...

  'Stefan' rejste på Dunkerque Dover ruten med DFDS Seaways på D Class

  Læs mere Læs mindre

Dunkerque Guide

Dunkerque er en by der ligger i Nord regionen i det nordlige Frankrig, omkring 10 km fra den belgiske grænse. Dunkerque er en industriby, der er meget afhængig af stål, forarbejdning af fødevarer, skibsbygning og kemisk industri. Byen har den tredje største havn i Frankrig, efter Le Havre og Marseille. Dunkerques attraktioner inkluderer Musée Portuaire, der viser udstillinger af billeder om havnens historie, Musée des Beaux-Arts, som har en stor samling af flamske, italienske og franske malerier og skulpturer, og Carnival i Dunkerque.

Der bydes ofte på fisk og skaldyr på havnebyens menuer. I byens centrum finder man en god blanding af butikker omkring Place Jean Bart. Du burde også kigge forbi Centre Marine butikscenter, for at shoppe i de franske boutiques, og der findes også et par storcentere en kort distance fra byen.

Der er en færgerute mellem Dunkerque og Dover, som sejler 11 gange daglig.

Dover Guide

Havnebyen Dover ligger i sydøst England i Kent. Den store havn ligger på kysten af den engelske kanal. Dover er verdens travleste passagerhavn med ca. 16 millioner passagerer, 2 millioner lastbiler, næsten 3 millioner biler og motorcykler og 86.000 busser passerende igennem havnen hvert år. En ikonisk kulisse til byen er dens hvide kridtklinter, som er et imponerende syn, som man ser, når man kommer til havnen med færge.

En populær turistattraktion i byen er Dover Castle fra det 12. århundrede, som står vagt over byen. Den middelalderlige borg er blevet beskrevet om ”nøglen til England” på grund af sin betydning gennem århundreder, og er også Englands største slot. I dag er slottet beskyttet af Scheduled Monument, hvilket betyder, at det er en vigtig historisk bygning og arkæologisk område, der er beskyttet mod uautoriseret ændringer. Bygningen er fredet, og er internationalt anerkendt som en vigtig historisk struktur. Slottet, dets hemmelige tunneler og omgivende jord ejes nu af English Heritage.