Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Dunkerque - Dover er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Dunkerque til Dover færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Frankrig til England side

Om bord på færgerne

Dunkerque - Dover færgeselskaber

  • 12 Sailings Daily 2 hr
  • Get price

Dunkerque Dover færge anmeldelser

 • "Som sædvanlig en behagelig overfart."

  Lidt træls at høre på et fjernsyn undervejs, så man må skifte plads, men ellers intet at klage over.

  'D Class' travelled on D Class

  Læs mere Læs mindre
 • "Fin overfart til Dover med DFDS"

  Det var første gang, vi sejlede fra Dunkerque, men det gik nemt og smertefrit og kan anbefales.

  'D Class' travelled on D Class

  Læs mere Læs mindre
 • "Udmærket færge og hurtig overfart fra Dunkirk."

  Nem booking og ingen problemer med at komme med en færge et par timer før planlagt. Lydsvag færge, men herretoilet var fyldt og kunne ikke bruges, hvorfor jeg benyttede handicaptoilettet.

  'D Class' travelled on D Class

  Læs mere Læs mindre
 • "Nummer 1 færgeselskab"

  Jeg har brugt DFDS mange gange, aldrig haft et problem, personalet er altid høflige og hjælpsomme.

  'D Class' travelled on D Class

  Læs mere Læs mindre

Dunkerque til Dover færge

Dunkerque Dover færgeruten forbinder Frankrig med England. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, DFDS Seaways. Der er op til 12 afgange dag med sejltid fra ca. 2 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Dunkerque Dover færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Dunkerque Guide

Dunkerque er en by der ligger i Nord regionen i det nordlige Frankrig, omkring 10 km fra den belgiske grænse. Dunkerque er en industriby, der er meget afhængig af stål, forarbejdning af fødevarer, skibsbygning og kemisk industri. Byen har den tredje største havn i Frankrig, efter Le Havre og Marseille. Dunkerques attraktioner inkluderer Musée Portuaire, der viser udstillinger af billeder om havnens historie, Musée des Beaux-Arts, som har en stor samling af flamske, italienske og franske malerier og skulpturer, og Carnival i Dunkerque.

Der bydes ofte på fisk og skaldyr på havnebyens menuer. I byens centrum finder man en god blanding af butikker omkring Place Jean Bart. Du burde også kigge forbi Centre Marine butikscenter, for at shoppe i de franske boutiques, og der findes også et par storcentere en kort distance fra byen.

Der er en færgerute mellem Dunkerque og Dover, som sejler 11 gange daglig.


Dover Guide

Havnebyen Dover ligger i sydøst England i Kent. Den store havn ligger på kysten af den engelske kanal. Dover er verdens travleste passagerhavn med ca. 16 millioner passagerer, 2 millioner lastbiler, næsten 3 millioner biler og motorcykler og 86.000 busser passerende igennem havnen hvert år. En ikonisk kulisse til byen er dens hvide kridtklinter, som er et imponerende syn, som man ser, når man kommer til havnen med færge.

En populær turistattraktion i byen er Dover Castle fra det 12. århundrede, som står vagt over byen. Den middelalderlige borg er blevet beskrevet om ”nøglen til England” på grund af sin betydning gennem århundreder, og er også Englands største slot. I dag er slottet beskyttet af Scheduled Monument, hvilket betyder, at det er en vigtig historisk bygning og arkæologisk område, der er beskyttet mod uautoriseret ændringer. Bygningen er fredet, og er internationalt anerkendt som en vigtig historisk struktur. Slottet, dets hemmelige tunneler og omgivende jord ejes nu af English Heritage.