Santander til Portsmouth færge

Santander Portsmouth færgeruten forbinder Spanien med England. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Brittany Ferries. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 26 timer 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Santander Portsmouth færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Santander - Portsmouth færgeselskaber

 • Brittany Ferries
  • 2 Afgange Ugentlig 26 t 45 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Santander Portsmouth Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Santander Portsmouth ruten er for en bil og 2 passagerer.

Santander Portsmouth færge anmeldelser

 • "Tur til Storbritannien med Brittany Ferries"

  Vi syntes, at personalet om bord var uvenlige og uhjælpsomme. På hele skibet fandt vi bare én dame, der smilede og sagde venligst og tak. Vores mening er, at hvis de ikke ønsker at arbejde på et skib, der mere eller mindre er fuld af engelske mennesker, så bør de finde et andet job, og måske Brittany Ferries skulle overveje at ansætte gladere og mere behagelige mennesker. I fremtiden vil vi overvejer den længere kørsel gennem Frankrig og den kortere overfart over kanalen.

  'Martin Wootton' rejste på Santander Portsmouth ruten med Brittany Ferries på Pont Aven

  Læs mere Læs mindre
 • "santander - portsmouth"

  Vi tjekkede ind tidligt og kunne parkere i pålæsningsområdet og gå en tur i byen. Pålæsningen var til tiden, og det var afgangen også. Kabinen med 2 køjer var fin og behagelig. Vi spiste i salat baren, men det var fuldstændig uegnet til et aften måltid, da det var meget kold og blæsende. Vi bør have vidst bedre. Morgenmaden var ok. Fisk og pomfritter om eftermiddagen var noget vrøvl. Nogen bør fortælle de franske, hvordan man laver det. Jeg vil sejle igen, men vil spise a la carte næste gang.

  'Kenneth' rejste på Santander Portsmouth ruten med Brittany Ferries på Cap Finistère

  Læs mere Læs mindre
 • "uprofessionel bartender og utilfredsstillende klage"

  Skibet var fint og rejsen rolig. Kabinen var behagelig, dog lidt lille til to personer. Der var tegn på skimmel i brusebadet. Min største klage handler om den vegetariske mad, som virker som en eftertanke, og den meget dårlige behandling fra en bestemt bartender. Det var meget svært at finde noget at spise, som var af samme kvalitet som kød og fiske retterne. Vi spiste pizza, som var meget gode, men vi havde håbet på noget lidt mere nærende, men de var enten løbet tør for salat eller der var ingen andre muligheder. Morgenmaden var smukt anlagt, men der var ingen kornflakes, mælk eller wienerbrød. Vi var nødt til at vente på et bord, selv om der var flere tomme i restauranten, og der var få medarbejdere. Vi måtte også vente da vi ville betale, fordi der ikke var nogen medarbejder tilgængelig, og der kom først en efter en kø var dannet. Jeg var så rystet over en bestemt bartender, at jeg indgav en klage. Manageren i restauranten kom og undskyldte på hans vegne, mens jeg udfyldte klagen, men lagde hovedvægt på den gode karakter af denne bartender i stedet for min klage. Bartender kom efterfølgende for at undskyld. Jeg er aldrig på noget tidspunkt blevet tilbudt nogen kompensation for dette. Jeg forklarede, at jeg havde forsøgt at bestille en cocktail fra ham, da han så besluttede, at afbryde min anmodning ved at tale på fransk til en af hans kolleger, der var dukket op ved siden af mig. Han undskyldte sig ikke. Det var midt i vores samtale, og jeg gik efter at have fortalt ham hvor uhøflig han var. Ingen kom for at undskylde, indtil jeg satte mig ned for at indgive min klage skriftligt, hvilket var et stykke tid efter. Jeg rejste den 27. august, og venter stadig på svar på min klage fra Brittany Ferries. Jeg blev sikret af et medlem af personalet i informationen, at nogen ville kontakte mig, og jeg gav dem min e-mail adresse i håb om, at dette ville sk hurtigst muligt. Jeg betalte en højere pris for at rejse med Brittany Ferries, og jeg var meget skuffet over denne dårlige service.

  'Jeanette' rejste på Santander Portsmouth ruten med Brittany Ferries på Cap Finistère

  Læs mere Læs mindre
 • "Santander/Portsmouth"

  Problemer i Santander den 4. november, betød at vi sejlede 2 timer sent, men tiden blev indhentet på overfarten, og vi forankede i Portsmouth som planlagt. Pont Aven, dejlig færge.

  'Keith' rejste på Santander Portsmouth ruten med Brittany Ferries på Pont Aven

  Læs mere Læs mindre

Santander Guide

Den spanske by og havn Santander er hovedstaden i den selvstyrende og historiske region Cantabrien på den nordlige kyst af Spanien og ligger øst for Gijon og vest for Bilbao. Populære attraktioner i byen inkluderer katedralen, Cripta del Cristo (det nedre tempel), som blev bygget i det 12. århundrede.

Santanders havn transporterer omkring 150.000 passagerer hvert år til havnene Plymouth og Portsmouth i England. Sejltiden er ca. 24 timer til Portsmouth og ca. 20 til Plymouth. Havnen har gode vej- og togforbindelser til Portugal og andre dele af Spanien. Passagerfaciliteter i havnen inkluderer banker, butikker, en restaurant og turistinformation.

Portsmouth Guide

Portsmouth ligger på den sydlige kyst af England i Hampshire. Byen, der ligger på kysten af Den Engelske Kanal, har en lang og glorværdig maritime historie og forbindelser til Royal Navy, der får flere århundreder tilbage. Byen var også en af verdens største skibsbygning centre og bygget verdens største tørdok nogensinde i det 15. århundrede, som stadig er i brug den dag i dag. Byen er stadig en vigtig base for Royal Navy og hjemsted til en række historiske skibe, inklusiv Lord Nelsons flagskib, HMS Victory.

Portsmouth blev signifikant bombet under Anden Verdenskrig på grund af sin strategiske betydning, og som et resultat heraf, er byen en blanding af gamle og nye bygninger. Den nærliggende forstad Southsea er en populær destination for familier og har en dejlig strækning af strand, to moler og et godt udvalg af barer, cafeer, restauranter og en forlystelsespark på Clarence Pier.

Der er færgeforbindelser fra havnen til Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St. Malo, St. Helier, St. Peter Port og Ryde.