Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 2825 ruter og 668 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til De Kanariske Øer

De Kanariske Øer er tolv vulkanske øer øst for den nordvestlige kyst af Afrika, som er kendt for deres subtropiske klima, strande og interessante historie. Hver ø er et populært feriemål, men Tenerife, Fuerteventura, Gran Canaria og Lanzarote, er bedst kendt internationalt.

Tenerife og Gran Canaria er Spaniens anden og tredje største øer og hjem til de fleste af øgruppens to millioner beboere. Befolkningen, som er mest spansktalende, er en blanding af romersk-katolske indfødte og indvandrere, mange fra det spanske fastland.

Tenerife har to lufthavne og fire færgehavne, og de andre større øer har en lufthavn og en færgehavn. Gran Canaria har den største lufthavn og færgehavn, men Tenerife er mere travel. Der er sporvogne og lokale busser på de større øer.

Selvom størstedelen af kanariske færgeoverfarter er mellem øerne, kan man komme dertil fra det spanske fastland via havnene i Cadiz og Huelva i den sydvestlige del af landet, med forbindelser til Gran Canaria, Lanzarote og La Palma. Overfarter fra det spanske fastland til de Kanariske Øer er lange, men skibene er generelt af god standard, så rejsen bør være behagelig.

Hvis man flyver til en af øerne, før man rejser videre til en anden, så er Tenerife knudepunktet på øerne, på grund af sine lufthavne, sin geografiske position, og det faktum, at man kan nå de fleste af de andre øer herfra.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Naviera Armas
  • Få pris
 • Fred Olsen Express
  • Få pris
 • Trasmediterranea
  • Få pris
 • Lineas Maritimas Romero
  • Få pris
Se alle færgeselskaber

De Kanariske Øer anmeldelser

 • "Oplysninger"

  Meddel højt og tydeligt, og gerne på engelsk, og med skiltning, om det er bagbord eller styrbord, hvilken side, de der skal til biler skal gå til.

  Læs mere Læs mindre
 • "Behagelig transport"

  Når man først er kommet om bord på færgen er det en meget behagelig og uproblematisk transportform. Men skiltningen i havnen er under al kritik. Det er vanskeligt at finde frem til opmarchbåse og vanskeligt at finde billetkontoret. Desuden virker det mærkeligt at passet skal fremvises ved transport mellem 2 canariske øer inden for samme administrationsområde.

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  For mange år siden opdagede vi tiltrækningen af, at bruge vores to ugers ferie på De Kanariske Øer, ved først at tilbringe et par dage på Tenerife (Los Cristianos) og derefter tage færgen til La Gomera i en uge, og så tilbage igen og tilbringe et par dage mere på Tenerife, før hjemrejsen. Færgeoverfarten tager ca. 45 minutter og er en god, behagelig tur – gratis wifi og en god cafe og shopping faciliteter om bord. Vi synes ikke, at der er behov for en bil på Tenerife, men vi booker en bil, som jeg samler op i havnen i San Sebastian på La Gomera. Nogle vil måske føle, at det er for besværligt – men prøv det. Færgen kunne virkelig ikke være mere ligetil. Tasker er putter i skabe på Fred Olsens ”tog” før man går om bord på færgen, og bliver derefter overført til en lejet bil, når du ankommer – let. Kan ikke rose Direct Ferries service nok – billigere og mere praktisk end at booke direkte med færgeselskabet.

  Læs mere Læs mindre
 • "Meget hjælpsomme"

  På grund af flyforsinkelser (10. april 2015) kom vi for sent til vores booking kl. 14:00. Personalet overførte os til afgangen kl. 19:00 tiL La Gomera. Damen i ”efterladt bagage” ringede også til vores biludlejningsfirma i La Gomera, for at ændre ordningen med dem. Vi takker alle hos Fred Olsen.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i De Kanariske Øer