Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3417 ruter og 693 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til De Kanariske Øer

De Kanariske Øer er tolv vulkanske øer øst for den nordvestlige kyst af Afrika, som er kendt for deres subtropiske klima, strande og interessante historie. Hver ø er et populært feriemål, men Tenerife, Fuerteventura, Gran Canaria og Lanzarote, er bedst kendt internationalt.

Tenerife og Gran Canaria er Spaniens anden og tredje største øer og hjem til de fleste af øgruppens to millioner beboere. Befolkningen, som er mest spansktalende, er en blanding af romersk-katolske indfødte og indvandrere, mange fra det spanske fastland.

Tenerife har to lufthavne og fire færgehavne, og de andre større øer har en lufthavn og en færgehavn. Gran Canaria har den største lufthavn og færgehavn, men Tenerife er mere travel. Der er sporvogne og lokale busser på de større øer.

Selvom størstedelen af kanariske færgeoverfarter er mellem øerne, kan man komme dertil fra det spanske fastland via havnene i Cadiz og Huelva i den sydvestlige del af landet, med forbindelser til Gran Canaria, Lanzarote og La Palma. Overfarter fra det spanske fastland til de Kanariske Øer er lange, men skibene er generelt af god standard, så rejsen bør være behagelig.

Hvis man flyver til en af øerne, før man rejser videre til en anden, så er Tenerife knudepunktet på øerne, på grund af sine lufthavne, sin geografiske position, og det faktum, at man kan nå de fleste af de andre øer herfra.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Fred Olsen Express
  • Få pris
 • Naviera Armas
  • Få pris
 • Lineas Maritimas Romero
  • Få pris
 • Naviera Nortour
  • Få pris
Se alle færgeselskaber

De Kanariske Øer anmeldelser

 • "GREAT Ferries"

  Have just been to La Gomera, Outbound with Fred. Olsen. Going back with Armas. Both are great. On the ferry home there was even entertainment med dancers and music quiz. And what is most important - they both were on time.

  Læs mere Læs mindre
 • "Trip to La Gomera from Tenerife and return"

  Fine trip

  Læs mere Læs mindre
 • "fred olsen tenerife /la gomera"

  fint at booke bilet gennem Direct Ferries Skibets elevator var ude af drift både på ud og hjemtur(4 dage) og som handicapped ,der ikke kan gå på trapper og komme op ad landgangsbroen.Derfor blev vi både på udtur og hjemtur kørt på bildæk og fik anvist plads i færgens bil- da vi var gående passagerer- og sad i blien på vogndæk uden at kunne komme op på cafeddæk-Personalet var fantastisk hjælpsom og kom og serverede kaffe og vand uden beregning.

  Læs mere Læs mindre
 • "Nem tur"

  Vi har taget denne overfart før. Bare medbring din booking bekræftelse til Fred Olsen Express skranken. De indtaster pasnummeret i deres booking system. Der bliver ikke udstedt billet, men de kontrollere ens pas lige før boarding. Det er det. På return gik jeg til deres skrank, men de bad ikke om ngoet ID, da vi allerede havde tjekket ind. Det var så nemt. Benchijigua Express er en god hurtigfærge og værd at betale lidt ekstra for.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i De Kanariske Øer