Tenerife

Sådan bookes færger fra Tenerife til La Gomera

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Tenerife og La Gomera leveret af 2 færgeselskaber – Fred Olsen Express & Naviera Armas. Los Cristianos til San Sebastian de la Gomera færge overfarten sejler dagligt med en sejltid fra omkring 50 minutter.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Tenerife La Gomera overfarten mellem Los Cristianos og San Sebastian de la Gomera.

Tenerife La Gomera kort

Tryk her for kort

Færger fra Tenerife til La Gomera

Om Tenerife:

Tenerife er den største og mest folkerige ø af de syv Kanariske Øer med 43% af den samlede befolkning, og er nu også den mest befolkede ø i Spanien.

Tenerife er også den mest besøgte ø i øgruppen, med over ti millioner besøgende hvert år. Besøgende tiltrækkes af øens dejlige vejr, smukke kyster, spektakulære strande, frodige skove, bjerge, vulkaner, nationalparken og mere.

Selvom øen har to lufthavne, er det mest praktisk at rejse mellem øerne med færge. Som den største ø i gruppen, fungerer Tenerife som et knudepunkt for mange af de andre Kanariske Øer med hyppige afgange, der tilbydes af Spaniens bedst kendte færgeselskaber. Der er også regelmæssige færger til fastlandet.

Om La Gomera:

La Gomera er en af de mindste Kanariske Øer i Atlanterhavet. I modsætning til de andre Kanariske Øer, byder La Gomera på fred og ro i et vidunderligt landskab.

La Gomera har dramatiske strande, stier gennem tropiske bjerglandskaber og tågede regnskov. Dens National Park er kendt som en af de bedst bevarede hemmeligheder i De Kanariske Øer.