Santa Cruz de Tenerife til Agaete færge

Santa Cruz de Tenerife Agaete færgeruten forbinder Tenerife med Gran Canaria. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Fred Olsen Express. Der er op til 56 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 20 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Santa Cruz de Tenerife Agaete færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Santa Cruz de Tenerife - Agaete færgeselskaber

  • Fred Olsen Express
    • 8 Afgange Dagligt 1 time 20 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Santa Cruz de Tenerife Agaete Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Santa Cruz de Tenerife Agaete ruten er for en bil og 2 passagerer.

Santa Cruz de Tenerife Guide

Byen Santa Cruz de Tenerife er beliggende på den spanske ø Tenerife, og er hovedstaden på øgruppen sammen med Las Palmas. Byen, som normalt bare kaldes Santa Cruz, er beliggende i den nordøstlige del af Tenerife, omkring 210 km ud for den nordvestlige kyst af Afrika.

Byens havn spiller en vigtig rolle i samhandelen mellem Europa, Afrika og Amerika. Der er færgeforbindelser til fastlandet Spanien, resten af De Kanariske Øer og videre.

Agaete Guide

Agaete er en region i Las Palmas, i den nordvestlige del af øen Gran Canaria på De Kanariske Øer i Spanien. Populære attraktioner inkluderer kirken Iglesia de la Concepcion, i det historiske centrum. Et nyt boligområde blev bygget efter en ny sognekirke blev bygget efter en brand i 1874.

Beliggende i Puerto de Las Nieves, regionens kystområde, er kapellet og Triptych of Our Lady of the Snows. Puerto de Las Nieves er et dejligt sted at tage en spadseretur eller en svømmetur i det klare Atlanterhav. Det er også stedet at besøge, hvis du vil se Dedo de Dios (Guds finger), som er en klippeformat, der stikker op fra havet.