COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Santa Cruz de Tenerife - Agaete er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Tenerife til Gran Canaria side

Santa Cruz de Tenerife - Agaete færgeselskaber

  • 8 Sailings Daily 1 hour 20 min
  • Get price

Santa Cruz de Tenerife Agaete færge anmeldelser

 • "Alt i alt, god kvalitet"

  Bortset fra punktlighed ved ankomst, var resten ganske godt.

  'Bencomo Express' travelled on Bencomo Express

  Læs mere Læs mindre

Santa Cruz de Tenerife til Agaete færge

Santa Cruz de Tenerife Agaete færgeruten forbinder Tenerife med Gran Canaria. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Fred Olsen Express. Der er op til 56 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 20 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Santa Cruz de Tenerife Agaete færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Santa Cruz de Tenerife Guide

Byen Santa Cruz de Tenerife er beliggende på den spanske ø Tenerife, og er hovedstaden på øgruppen sammen med Las Palmas. Byen, som normalt bare kaldes Santa Cruz, er beliggende i den nordøstlige del af Tenerife, omkring 210 km ud for den nordvestlige kyst af Afrika.

Byens havn spiller en vigtig rolle i samhandelen mellem Europa, Afrika og Amerika. Der er færgeforbindelser til fastlandet Spanien, resten af De Kanariske Øer og videre.


Agaete Guide

Agaete er en region i Las Palmas, i den nordvestlige del af øen Gran Canaria på De Kanariske Øer i Spanien. Populære attraktioner inkluderer kirken Iglesia de la Concepcion, i det historiske centrum. Et nyt boligområde blev bygget efter en ny sognekirke blev bygget efter en brand i 1874.

Beliggende i Puerto de Las Nieves, regionens kystområde, er kapellet og Triptych of Our Lady of the Snows. Puerto de Las Nieves er et dejligt sted at tage en spadseretur eller en svømmetur i det klare Atlanterhav. Det er også stedet at besøge, hvis du vil se Dedo de Dios (Guds finger), som er en klippeformat, der stikker op fra havet.