Corralejo til Lobos færge

Corralejo Lobos færgeruten forbinder Fuerteventura med Lobos Island. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Naviera Nortour. Der er op til 28 afgange Uge med sejltid fra ca. 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Corralejo Lobos færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Corralejo - Lobos færgeselskaber

  • Naviera Nortour
    • 4 Afgange Dagligt 15 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Corralejo Lobos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Corralejo Guide

Den lille holm Lobos er beliggende på den nordlige spids af øen Fuerteventura. Byen Corralejo er en badeby, der er omkring 3 kvadratkilometer i størrelse. Dette gør den til et ganske stort resort på øen, men byen har formået at bevare sin fiskerby charme, som stadig er hjertet af byen. Der er en promenade langs havnefronten, hvor der ligger barer, cafeer og restauranter.

De fleste besøgende tager til strandene, som formentlig er byens mest populære attraktion. Med omkring 11 km af strande, der begynder lige ude for byen, er der nok at vælge mellem. Vandet er krystalklart og en dyb blå farve.

Der er to færgehavne i byen, samt en lystbådshavn. Der er mange udflugter tilgængelige herfra. Havnen har to billetkontorer og en cafe.