COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Corralejo - Lobos er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Fuerteventura til Lobos Island side

Corralejo - Lobos færgeselskaber

    • 5 Sailings Daily 15 min
    • Get price

Corralejo til Lobos færge

Corralejo Lobos færgeruten forbinder Fuerteventura med Lobos Island. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Naviera Nortour. Der er op til 35 afgange Uge med sejltid fra ca. 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Corralejo Lobos færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Corralejo Guide

Den lille holm Lobos er beliggende på den nordlige spids af øen Fuerteventura. Byen Corralejo er en badeby, der er omkring 3 kvadratkilometer i størrelse. Dette gør den til et ganske stort resort på øen, men byen har formået at bevare sin fiskerby charme, som stadig er hjertet af byen. Der er en promenade langs havnefronten, hvor der ligger barer, cafeer og restauranter.

De fleste besøgende tager til strandene, som formentlig er byens mest populære attraktion. Med omkring 11 km af strande, der begynder lige ude for byen, er der nok at vælge mellem. Vandet er krystalklart og en dyb blå farve.

Der er to færgehavne i byen, samt en lystbådshavn. Der er mange udflugter tilgængelige herfra. Havnen har to billetkontorer og en cafe.