COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Agaete - Santa Cruz de Tenerife er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Gran Canaria til Tenerife side

Agaete - Santa Cruz de Tenerife færgeselskaber

  • 8 Sailings Daily 1 hour 20 min
  • Get price

Agaete Santa Cruz de Tenerife færge anmeldelser

 • "Agaete-Tenerife"

  Det blæste meget og mange folk var søsyge. Men båden var smuk.

  'Bentago Express' travelled on Bentago Express

  Læs mere Læs mindre
 • "terningkast 6"

  1. Profesjonell og omsorgsfull service for menneske uansett alder 09.11.2019; men mot konsekvensane av liten kuling og vindkast og det som verre er kjempar sjølv gudane (med liten g ! ) forgjeves. 2. Enklare eller tydelegare gps adresse til hamnene på Gran canari og Tenerife (som er lett å finne på billetten) kan vere eit viktig forbetringspotesiale for seniorar som meg.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Fred Olsen færge"

  Overfarten var godt organiseret, personalet var venlige og det var en meget effektiv tur.

  'Bocayna Express' travelled on Bocayna Express

  Læs mere Læs mindre

Agaete til Santa Cruz de Tenerife færge

Agaete Santa Cruz de Tenerife færgeruten forbinder Gran Canaria med Tenerife. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Fred Olsen Express. Der er op til 56 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 20 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Agaete Santa Cruz de Tenerife færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Agaete Guide

Agaete er en region i Las Palmas provinsen, på De Kanariske Øer i Spanien. Agaete plejede at være det foretrukne sted til at få overblik over El Dedo de Dios, et naturligt monument på kysten, inden dette blev ødelagt under den tropiske storm Delta i november 2005. La Playa de Las Nieves er den mest populære strand, som ligger mellem lystbådehavnen og den gamle kaj. Det er hovedsageligt en stenet strand, der har roligt vand og en lille gågade med restauranter og små butikker.

Nærliggende Puerti de las Nieves, også kendt som Puerto Agate, som er en landsby omkring 2,5 km indenlands, var engang en lille fiskerihavn, men havnen er blevet udvidet.


Santa Cruz de Tenerife Guide

Santa Cruz de Tenerife er en havneby beliggende på den spansk ø Tenerife, den største af De Kanariske Øer. Byen har en vigtig havn og er fyldt med brede gader og nogle fine eksempler på moderne aktitektur. Byen kan spores tilbage ca. 400 år, hvor den udviklede sig i slutningen af det 16. århundrede hjulpet af sin havn til at blive den anden mest befolkede by på De Kanariske Øer. Byens center ligger på stedet af den tidligere fæstning San Cristobal og ser ud over monumentet dedikeret til Triumph of Candelaria, som er en neoklassisk skulptur i Carrara-marmor og blev skabt af den italienske Pasquale Bocciardo. Denne del af byen er også overset af La Carta Palace fra det 18. århundrede. I centeret af byen, tæt på havet, ligger flere af de travleste gader og pladser, såsom Plaza de la Candelaria.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til det spanske fastland og de andre Kanariske Øer.