La Graciosa

Sammenlign færger fra La Graciosa til Lanzarote

Der er 1 ferry routes mellem La Graciosa og Lanzarote med 19 afgange dagligt. Lineas Maritimas Romero leverer 1 routes, La Graciosa (Caleta del Sebo) til Orzola som sejler 10 gange dagligt. Biosfera Express leverer 1 routes, La Graciosa (Caleta del Sebo) til Orzola som sejler 9 gange dagligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra La Graciosa til Lanzarote for at tjekke informasjon.

La Graciosa Lanzarote kort

Tryk her for kort

Færger fra La Graciosa til Lanzarote

Om La Graciosa:

La Graciosa ligger lige ved Lanzarotes nordkyst i De Kanariske Øer, der ligger i Atlanterhavet ud for den afrikanske kyst.

På en dagstur til La Graciosa, kan man nyde en række aktiviteter som sejlads, banan-sejlads, vandreture og solbadning.

Her er ingen turiststeder og kommercialisering, så man finder fred og ro, noget som andre spanske øer ikke kan levere. Den har bare en søvnig landsby kaldet Caleta del Sebo på østkysten.

Øens havn er i Caleta del Sebo, hvorfra der er hyppige daglige overfarter til den populære ø Lanzarote.

Om Lanzarote:

Lanzarote, som er den fjerde største af De Kanariske Øer i Spanien, er den nordligste og østligste af øgruppen.

Lanzarote ligger bare 113 km fra Nordafrika, og har et mildt klima, hvilket gør øen til det perfekte rejsemål hele året rundt.

Hvis man rejser fra det spanske fastland til Lanzarote med færge, er der et udvalg af havne og færgeselskaber til rådighed. De Kanariske Øer er ganske langt væk fra fastlandet, hvilket betyder, at det er lange overfarter og relativt høje billetpriser, men skibene er generelt moderne med masser af faciliteter om bord, så overfarterne er behagelige.

Det er forholdvis nemt at komme til Lanzarote fra de andre Kanariske Øer. Naboen Fuerteventura har den korteste og mest regulære mulighed. Fra andre øer, som Gran Canaria, La Palma og Tenerife, er der en række færgeselskaber, der sejler til Lanzarote.