La Graciosa

Sådan bookes færger fra La Graciosa til Lanzarote

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem La Graciosa og Lanzarote leveret af 2 færgeselskaber – Biosfera Express & Lineas Maritimas Romero. La Graciosa (Caleta del Sebo) til Orzola færge overfarten sejler dagligt med en sejltid fra omkring 25 minutter.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på La Graciosa Lanzarote overfarten mellem La Graciosa (Caleta del Sebo) og Orzola.

La Graciosa Lanzarote kort

Tryk her for kort

Færger fra La Graciosa til Lanzarote

Om Lanzarote:

Lanzarote, som er den fjerde største af De Kanariske Øer i Spanien, er den nordligste og østligste af øgruppen.

Lanzarote ligger bare 113 km fra Nordafrika, og har et mildt klima, hvilket gør øen til det perfekte rejsemål hele året rundt.

Hvis man rejser fra det spanske fastland til Lanzarote med færge, er der et udvalg af havne og færgeselskaber til rådighed. De Kanariske Øer er ganske langt væk fra fastlandet, hvilket betyder, at det er lange overfarter og relativt høje billetpriser, men skibene er generelt moderne med masser af faciliteter om bord, så overfarterne er behagelige.

Det er forholdvis nemt at komme til Lanzarote fra de andre Kanariske Øer. Naboen Fuerteventura har den korteste og mest regulære mulighed. Fra andre øer, som Gran Canaria, La Palma og Tenerife, er der en række færgeselskaber, der sejler til Lanzarote.