Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Lobos Island

Den fredfyldte ø, Lobos, ligger ved den kanariske ø Fuerteventuras nordkyst.

Navnet betyder ’Wolves Island’, der stammer fra det store antal munkesæler, som på det tidspunkt var kendt som ”hav ulve”, som fandtes på øen, da den blev opdaget af spanierne i det 15. århundrede.

Den blev gjort til et naturreservat i 1982 på grund af det store antal af vilde dyr og planter, og er derfor en fantastisk destination for fugleinteresserede.

Man kan slentre langs den 14 km lange kystlinje på et par timer, og nyde den dejlige udsigt over Lanzarote mod nord og Fuerteventura mod sud. Da det er et naturreservat, skal man følge de afmærkde stier. Der er ikke meget skygge på øen, så medbring masser af vand og solbeskyttelse.

Man kan også vandre til toppen af Calder de la Montana, som er 127 m høj, for en bedre udsigt.

Efter at have udforsket øens vulkanske landskab, kan man tilbringe resten af dagen med afslapning på Playa de la Concha. Denne fredelige sandstrand har blåt vand, hvilket gør den til det perfekte sted at slappe af.

Lobos er bare 2 km fra Fuerteventura, så det er hurtigt og nemt at komme dertil med færge. Der er hyppige afgange hver dag fra Corralejo på nordøst Fuerteventura, som ankommer til den sydlige kyst af Lobos, og tager omkring 15 minutter.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • Naviera Nortour
    • Få pris

Ruter og havne i Lobos Island