Ferry Isla De Lobos
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Ferry Isla De Lobos

Ferry Isla de Lobos er et passagertransportselskab på De Kanariske Øer, som har sejlet med færger fra Corralejo til Isla de Lobos Naturpark siden 1970. Denne færge fra Fuerteventura tager ca. 20 minutter og afgår fra Corralejo Pier op til 3 gange om dagen.

Dette rederi har 2 fartøjer kaldet Isla de Lobos og Vision Submarina. Isla de Lobos kan transportere et stort antal passagerer på en enkelt rejse og tilbyder en hurtig og pålidelig service. Vision Submarina er en færge med glasbund, hvor passagererne kan tage en bådtur til Isla de Lobos, mens de kan nyde en undervandsudsigt om bord. Begge fartøjer betjenes af besætninger med mange års erfaring inden for søfart.

Se Ferry Isla De Lobos sejlplaner, priser og book Ferry Isla De Lobos færgebilletter med directferries.dk. Leder du efter en alternative rute eller færgeselskab? Bare rolig, vi sammenligner Ferry Isla De Lobos med alternative færgeselskaber for at hjælpe dig med at vælge.

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Alternative selskaber og ruter

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking