COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Biosfera Express

Biosfera Express er et familiedrevet færgeselskab baseret i La Graciosa på De Kanariske Øer. Selskabet leverer hyppige overfarter til og fra Orzola på Lanzarotes nordkyst.

Biosfera Express har en flåde af højhastighedskatamaraner og et hold af dygtige medarbejdere, så passagerer er altid garanteret en sikker og behagelig rejse.

Ombord på deres 250-kapacitet færger finder man rummelig saloner, gode toiletter, barer og musik udstyr. Man kan endda nyde lækker grillede fisk og skaldyr, imens man beundrer panoramaudsigten over havet om bord på færgen ’Cap Menorca’.

Familien som driver Biosfera Express har længe været involveret i havfiskeri industrien, og har masser af erfaring på havet i denne del af verden, så man er i sikre hænder.

Med directferries.dk kan du finde Biosfera Express sejlplaner, billetpriser og booke Biosfera Express færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Biosfera Express med alternative færgeselskaber.

Alle Biosfera Express ruter

Alternative selskaber og ruter