Biosfera Express
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Biosfera Express

Biosfera Express er et familiedrevet færgeselskab baseret i La Graciosa på De Kanariske Øer. Selskabet leverer hyppige overfarter til og fra Orzola på Lanzarotes nordkyst.

Biosfera Express har en flåde af højhastighedskatamaraner og et hold af dygtige medarbejdere, så passagerer er altid garanteret en sikker og behagelig rejse.

Ombord på deres 250-kapacitet færger finder man rummelig saloner, gode toiletter, barer og musik udstyr. Man kan endda nyde lækker grillede fisk og skaldyr, imens man beundrer panoramaudsigten over havet om bord på færgen ’Cap Menorca’.

Familien som driver Biosfera Express har længe været involveret i havfiskeri industrien, og har masser af erfaring på havet i denne del af verden, så man er i sikre hænder.

Med directferries.dk kan du finde Biosfera Express sejlplaner, billetpriser og booke Biosfera Express færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Biosfera Express med alternative færgeselskaber.

Om bord Biosfera Express

Biosfera Express routes and ports

Alternative selskaber og ruter

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking