Lanzarote

Sammenlign færger fra Lanzarote til Gran Canaria

Der er 1 ferry routes mellem Lanzarote og Gran Canaria med 21 afgange ugentligt. Trasmediterranea leverer 1 routes, Arrecife til Las Palmas som sejler 1 gange dagligt. Naviera Armas leverer 1 routes, Arrecife til Las Palmas som sejler 8 gange dagligt. Fred Olsen Express leverer 1 routes, Arrecife til Las Palmas som sejler 12 gange dagligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Lanzarote til Gran Canaria for at tjekke informasjon.

Lanzarote Gran Canaria kort

Tryk her for kort

Færger fra Lanzarote til Gran Canaria

Om Lanzarote:

Lanzarote er den fjerde største og den østligste af De Kanariske Øer, der ligger i Atlanterhavet ud for Afrikas kyst.

Øen er opstået fra vulkansk aktivtet mere end tvye millioner år siden, og byder på spektakulære landskaber og scenerier. Med sit konstante varme forårsvejr, er det en destination, der kan nydes året rundt.

Øens hovedstad, Alcudia, ligger på den sydøstlige del og er hoved havnen. Herfra er der forbindelse til de andre kanariske øer, herunder Tenerife, Gran Canaria og La Palma.

Færgeoverfarter mellem Lanzarote og det spanske fastland er lange, men drives af moderne færger, som garanterer en behagelig rejse.

Playa Blanca på den sydvestlige side af havnen, er basen for overfarter fra Lanzarote til naboen Fuerteventura.

Om Gran Canaria:

Gran Canaria er den største ø blandt De Kanariske Øer, og ligger sydøst for Tenerife og vest for Fuerteventura.

Gran Canaria er en mangfoldig ø med naturlige landskaber, lysere på den sydlige side, hvor de fleste turister besøger og køligere i nord. Den østlige del er oversået med strande og den vestlige del med bjerge.