Lobos Island

Sammenlign færger fra Lobos Island til Fuerteventura

Der er 1 ferry routes mellem Lobos Island og Fuerteventura med 8 afgange dagligt. Naviera Nortour leverer 1 routes, Lobos til Corralejo som sejler 5 gange dagligt. Ferry Isla De Lobos leverer 1 routes, Lobos til Corralejo som sejler 3 gange dagligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Lobos Island til Fuerteventura for at tjekke informasjon.

Lobos Island Fuerteventura kort

Tryk her for kort

Færger fra Lobos Island til Fuerteventura

Om Lobos Island:

Den lille ø Lobos ligger bare 2 km nord for Fuerteventura i De Kanariske Øer, som er en spansk øgruppe i Atlanterhavet.

Total ro venter besøgende på denne lille ø, så den er perfekt for korte, afslappende udflugter fra den populære ø, Fuerteventura. Med en kyststrækning på bare 14 kilometer og mange vandrestier, er det let at udforske Lobos på fods.

Fra øens havn på sydkysten, er der mange daglige servicer til Corralejo på Fuerteventura.

Om Fuerteventura:

Fuerteventura er den næststørste ø af de spanske Kanariske Øer, og også en af de mest populære.

Afrikas kyst ligger kun lige over 100 kilometer væk, så det er ingen overraskelse, at der er mange ligheder mellem de to, især i landskabet og arkitekturen.

Fuerteventuras største trækm er imidlertid den utrolige surfing og strandene, velegnet for alle, fra familier til vandsport fanatikere. Det er også den ældste ø i gruppen, og går tilbage mere end tyve millioner år. Derfor er der nogle fine historiske museer, såsom det berømte Betancuria Musem for arkæologi og etnografi.

Som en af de mest besøgte af de kanariske øer, er Fuerteventura godt tjent med færge og er let tilgængelig fra næsten alle de andre øer, men turene variere i længden. Overfarter fra Lanzarote tager lidt over en halv time, mens natte overfarter er tilgængelige fra Tenerife, så sørg for at booke en behagelig kabine på disse ruter.