COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Lobos - Corralejo er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Lobos Island til Fuerteventura side

Lobos - Corralejo færgeselskaber

    • 5 Sailings Daily 15 min
    • Get price

Lobos til Corralejo færge

Lobos Corralejo færgeruten forbinder Lobos Island med Fuerteventura. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Naviera Nortour. Der er op til 35 afgange Uge med sejltid fra ca. 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Lobos Corralejo færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Corralejo Guide

Corralejo er en by, der ligger på den spanske ø Fuerteventura, som er en af De Kanariske Øer. Byen er omkring 3 km2, hvilket gør den til den største ferieby på øen. Populær med besøgende er byens lange promenade, der følger kystlinjen, og har mange barer, cafeer og restauranter. Selv om der er moderne tilføjelser til byen, har den formået at bevare noget af sin fiskerby atmosfære. Byen har omkring 11 km med strande, som alle har krystalklart vand.
Corralejo havn har to færgehavne, en marina og forskellige udflugt muligheder. Der er to færgebillet kontorer og et cafeteria. Fra havnen er der regelmæssige færgeforbindelser til Lanzarote.