Lineas Maritimas Romero
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Lineas Maritimas Romero

Lineas Maritimas Romero transporterer passagerer året rundt mellem De Kanariske Øer Lanzarote, Fuerteventura og La Graciosa.

Færgeselskabet har en stor flåde af skibe, som er perfekt udstyret til at sejle mellem øerne, og har drevet den eneste regulære færgeforbindelse mellem Lanzarote (Órzola havn) og La Graciosa (Caleta del Sebo havn) i mere end 40 år.

Overfarten mellem Orzola og La Graciosa tager omkring 25 minutter og der er adskillige daglige afgange, med flere i højsæsonen. Turen mellem Playa Blanca på Lanzarote og Corralejo på Fuerteventura tager omkring 45 minutter og sejler også dagligt. De større færger kan bære op til 250 passagerer og har musik, fremragende udsigt og en bar, så man kan nyde en drink under overfarten.

Brug directferries.dk for at finde Lineas Maritimas Romero sejlplaner, priser og booke Lineas Maritimas Romero færgebilletter. Er du efter den billigste pris til din destination? Bare rolig, vi sammenligner også Lineas Maritimas Romero med alternative færgeselskaber.

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Lineas Maritimas Romero kundeanmeldelser

  • "Corralejo til playa blanca"

    Alt ved vores tur var godt. Jeg vil anbefale til alle. Vi havde to store kuffereter med os og håndbagage. Besætningens holdning var god og det kostede kun £20 for os begge to med vores bagage. Tak.

    Læs mere Læs mindre
  • "Rejse til Corralejo"

    Booket på forhånd, da vi fløj tilbage til Storbritannien fra Fuerteventura. Meget behageligt og hjælpsomt personale. Glasbunden på båden holdt børnene underholdt. Turen tog 45 minutter. Båden var ren og ryddelig. Ville rejse med dette selskab igen.

    Læs mere Læs mindre

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking