Lineas Maritimas Romero

Lineas Maritimas Romero transporterer passagerer året rundt mellem De Kanariske Øer Lanzarote, Fuerteventura og La Graciosa.

Færgeselskabet har en stor flåde af skibe, som er perfekt udstyret til at sejle mellem øerne, og har drevet den eneste regulære færgeforbindelse mellem Lanzarote (Órzola havn) og La Graciosa (Caleta del Sebo havn) i mere end 40 år.

Overfarten mellem Orzola og La Graciosa tager omkring 25 minutter og der er adskillige daglige afgange, med flere i højsæsonen. Turen mellem Playa Blanca på Lanzarote og Corralejo på Fuerteventura tager omkring 45 minutter og sejler også dagligt. De større færger kan bære op til 250 passagerer og har musik, fremragende udsigt og en bar, så man kan nyde en drink under overfarten.

Brug directferries.dk for at finde Lineas Maritimas Romero sejlplaner, priser og booke Lineas Maritimas Romero færgebilletter. Er du efter den billigste pris til din destination? Bare rolig, vi sammenligner også Lineas Maritimas Romero med alternative færgeselskaber.

Læs mere Læs mindre

Alle Lineas Maritimas Romero ruter