Sammenlign færger fra El Hierro til Tenerife
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om El Hierro

El Hierro er den mindste og mest sydlige af de spanske Kanariske Øer, der ligger ud ofr den nordvestlige kyst af Afrika.

Den tilbyder en mere afslappet atmosfære end de andre Kanariske Øer på grund af sin sparsomme befolkning, hvilket gør den til et fredeligt sted.

Den har også en fascinerende kulturhistorie, især museet i Valverde, som viser alle aspekter af livet på landet på øen, samt stedet for det legendariske hellige træ, der mirakuløst leverede vand til de indfødste bimbaches.

Som en Unesco Geopark, har El Hierro et imponerende landskab bestående af dramatiske klipper og en frodig enebær skov, som er hjemsted for det meget truede El Hierro kæmpe firben.

Fra havnen i Valverde på den nordøstlige kyst, er der færgeservicer til Los Cristianos på Tenerife næsten dagligt.

Om Tenerife

Øen Tenerife er den største og mest kendte af De Baleariske Øer. Øen har en kystlinje på omkring 350 kilometer og tiltrækker over ti millioner besøgende hvert år.

Den største grund til, at besøgende tager til Tenerife er på grund af garanteret solskin året rundt, hvilket gør Tenerife til en top vinter destination.

Bortset fra vejret og de fantastiske strande, har Tenerife meget at byde på, med kløfter, spektakulære klipper, skove og endda forstenede rester af forhistoriske dyr. Tenerife vil uden tvivl tilbyde en unik oplevelse for alle besøgende.

Det er relativt nemt at komme til Tenerife med færge. Man kna sejle fra fastlandet (lang overfart) eller fra en af de andre Kanariske Øer til to principielle havne på Tenerife.

Færger fra El Hierro til Tenerife

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking