El Hierro

Sammenlign færger fra El Hierro til Tenerife

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem El Hierro og Tenerife leveret af 1 færgeselskab – Naviera Armas. Valverde til Los Cristianos færge overfarten sejler Ugentlig med en sejltid fra omkring 2 time 30 minut.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på El Hierro Tenerife overfarten mellem Valverde og Los Cristianos.

El Hierro Tenerife kort

Tryk her for kort

Færger fra El Hierro til Tenerife

Om El Hierro:

El Hierro er den mindste og mest sydlige af de spanske Kanariske Øer, der ligger ud ofr den nordvestlige kyst af Afrika.

Den tilbyder en mere afslappet atmosfære end de andre Kanariske Øer på grund af sin sparsomme befolkning, hvilket gør den til et fredeligt sted.

Den har også en fascinerende kulturhistorie, især museet i Valverde, som viser alle aspekter af livet på landet på øen, samt stedet for det legendariske hellige træ, der mirakuløst leverede vand til de indfødste bimbaches.

Som en Unesco Geopark, har El Hierro et imponerende landskab bestående af dramatiske klipper og en frodig enebær skov, som er hjemsted for det meget truede El Hierro kæmpe firben.

Fra havnen i Valverde på den nordøstlige kyst, er der færgeservicer til Los Cristianos på Tenerife næsten dagligt.

Om Tenerife:

Øen Tenerife er den største og mest kendte af De Baleariske Øer. Øen har en kystlinje på omkring 350 kilometer og tiltrækker over ti millioner besøgende hvert år.

Den største grund til, at besøgende tager til Tenerife er på grund af garanteret solskin året rundt, hvilket gør Tenerife til en top vinter destination.

Bortset fra vejret og de fantastiske strande, har Tenerife meget at byde på, med kløfter, spektakulære klipper, skove og endda forstenede rester af forhistoriske dyr. Tenerife vil uden tvivl tilbyde en unik oplevelse for alle besøgende.

Det er relativt nemt at komme til Tenerife med færge. Man kna sejle fra fastlandet (lang overfart) eller fra en af de andre Kanariske Øer til to principielle havne på Tenerife.