Piombino til Portoferraio færge

Piombino Portoferraio færgeruten forbinder Italien med Elba og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. Corsica Ferries sejler op til 5 gange dag, Moby Lines 12 gange dag, Toremar 21 gange dag & Blu Navy servicen er tilgængelig op til 5 gange dag.

Der er 43 overfarter dag på Piombino Portoferraio overfarten mellem Italien og Elba og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Piombino - Portoferraio færgeselskaber

 • Corsica Ferries
  • 5 Afgange Dagligt 40 m
  • Få pris
 • Moby Lines
  • 12 Afgange Dagligt 1 time
  • Få pris
 • Toremar
  • 21 Afgange Dagligt 40 m
  • Få pris
 • Blu Navy
  • 5 Afgange Dagligt 1 time
  • Få pris

Gennemsnitlige Piombino Portoferraio Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Piombino Portoferraio ruten er for en bil og 2 passagerer.

Piombino Portoferraio færge anmeldelser

 • "Elba tur"

  Fantastisk oplevelse, meget imponeret. Vi ankom kun med et par minutter tilovers, men fik en fremragende service af personalet.

  'Anonym' rejste på Piombino Portoferraio ruten med Moby Lines på Moby Love

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk service"

  Fantastisk service, hjælpsomt personale, godt skib osv osv.

  'Anonym' rejste på Piombino Portoferraio ruten med Corsica Ferries

  Læs mere Læs mindre
 • "Fin overfart"

  Havde skrevet mailen ud og medbragt denne. Kom 2 timer før den reserverede afgang til Piombino og gik på Mobys kontor og fik skrevet den originale returbillet ud. Det tog 5 minutter. Kom efterfølgende med den første færge til Elba og var dermed på feriestedet 1½ før planlagt. Super.

  'Frede Møller' rejste på Piombino Portoferraio ruten med Moby Lines på Moby Love

  Læs mere Læs mindre
 • "Moby Lines"

  Organiseret og hurtig. Tidlige ankomster kan nu blive rykket til en tidligere færge uden at skulle betale ekstra. Prøv kaffen, det er noget af det bedste, vi smagte i Italien.

  'Paul' rejste på Piombino Portoferraio ruten med Moby Lines på Moby Ale

  Læs mere Læs mindre

Piombino Guide

Den italienske by Piombino ligger i Livorno provinsen i Toscana. Byen ligger på grænsen mellem Det Tyrrhenske Hav og Det Liguriske Hav, tæt på øen Elba.

Byens oprindelse kan spores tilbage til, da det var en etruskisk port, som derefter blev en vigtig havn i middelalderen i Republikken Pisa.

August er et godt tidspunkt at besøge byen, da ”Agosto con Gusto” på denne årstid er i fuld gang. Dette er en betydningsfuld mad og vin festival, der fejrer gastronomi og kulinariske traditioner i Piombino.

Andre attraktioner omfatter ”Museo del Castello e delle Ceramiche Medievali,” hvor byens forhistoriske, etruskiske og romerske fortid kan udforskes nærmere. For de mere energiske besøgende, er der en række gå- og cykelstier langs kysten, i retning mod den moderne havn Salivoli.

Der er direkte færgeforbindelser fra Piombinos havn til øerne i det toskanske øhav (Elba ø ligger kun 10 km fra kysten), samt til Sardinien og Korsika.

Portoferraio Guide

Byen Portoferraio ligger på den nordøstlige kyst af den italienske ø Elba, på et næs der lukker kløften mod nord. Portoferraio er en af byens ældste byer og kan spore sin oprindelse tilbage til ligurierne, etruskerne og grækerne, før den endelig blev en italiensk koloni ved navn Fabricia.

Cosimo I dei Medici er ansvarlig for byens layout og begyndte at ændre den efter 1548, for at styrke byens forsvar – byens navn blev samtidig ændret til Cosmopoli. Populære attraktioner i og omkring byen inkluderer den romanske kirke Santo Stefano alle Trane, Villa dei Mulini og San Martino, den etruskiske fæstning i Castiglione, Pinacoateca Foresiana, det internationale kunstcentre, og den botaniske have i Ottone.

Et par kilometer fra Portoferraio, mod Bagnaia, i den lille landsby Le Grotte, kan man se resterne af en romersk villa fra den kejserlige periode. Den blev først opdaget i 1960, efter at have været overdækket af planter og krat, men opgravning frembragte interessant arkitektur, med et netværk af vægge, store terrasser der overser havet, og en pool med opvarmning og et vand genbrugssystem.