Santa Teresa di Gallura til Bonifacio færge

Santa Teresa di Gallura Bonifacio færgeruten forbinder Sardinien med Korsika og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Moby Lines sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid på omkring 50 minutter mens Blu Navy servicen sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid fra 1 time.

Der er 49 overfarter Uge på Santa Teresa di Gallura Bonifacio ruten mellem Sardinien og Korsika. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Santa Teresa di Gallura - Bonifacio færgeselskaber

  • Moby Lines
    • 4 Afgange Dagligt 50 m
    • Få pris
  • Blu Navy
    • 3 Afgange Dagligt 1 time
    • Få pris

Gennemsnitlige Santa Teresa di Gallura Bonifacio Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Santa Teresa di Gallura Bonifacio ruten er for en bil og 2 passagerer.

Santa Teresa di Gallura Guide

Santa Teresa Gallura er en by beliggende på den nordlige spids af den italienske ø Sardinien. Korsika kan tydeligt ses fra byens to strande. Der er en række turistbutikker på byens torv, men det skal bemærkes, at mange er lukket om vinteren. Rena Bianca, Santa Teresas største strand, ligger nord for byen og er alitd overfyldt om sommeren med turister og lokale, som nyder det varme, krystalklare vand. Populære turist attraktioner i byen inkluderer Longosardo Tower, som blev bygget på en stenet næs med udsigt over byen.

Byens havn er en af de mest moderne havne i regionen og har regelmæssige færgeforbindelser mellem Sardinien og Korsika.

Bonifacio Guide

Bonifacio er en by, der ligger på den sydlige spids af den franske ø Korsika. Den ligger ved Middelhavskysten og er adskilt fra den italienske ø, Sardinien af Bonifaciostrædet, som er omkring 11 km bred.

Byen, som er hjemstedet for øens eneste havn på sydkysten, er en populær turist destination om sommeren, på grund af dens strande og de historiske monumenter, der inkluderer Torra di Sponsaglia, Torra di Saint' Amanza, Eglise Sainte-Majeure de Bonifacio og Eglise Saint-Dominique de Bonifacio.

Der er to vigtige forhistoriske steder tæt på byen. Kammergraven Vasculacciu, som ligger i nærheden af Figari på den nordlige del af øen, og den gamle hule af Araguina-Sennola nær landsbyen Capello.