Genova til Bastia færge

Genova Bastia færgeruten forbinder Italien med Korsika. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Moby Lines. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 7 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Genova Bastia færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Genova - Bastia færgeselskaber

  • Moby Lines
    • 14 Afgange Ugentlig 7 t 15 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Genova Bastia Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Genova Bastia ruten er for en bil og 2 passagerer.

Genova Guide

Den italienske by Genova ligger ved middelhavskysten i regionen Liguria. Byens gamle bydel, som har en lang og rig historie i kunst, musik, arkitektur og gastronomi blev erklæret et Unesco verdensarv område i 2006. Derudover blev byen erklæret den europæiske kulturhovedstad i 2004.

Labyrinten af torve og smalle gade udgør Genovas historiske centrum. Der er indflydelse fra middelalderen og det 16. århundrede her. Besøgende kan stadig se rester fra murerne fra det 17. århundrede nær San Lorenzo Katedral.

Genovas havn er Italiens største kommercielle og industrielle havn, og en af de travleste havne i Middelhavet. Færgeterminalen, som ligger i Chiappella mellem Ponte Asserto og Ponte Colombo, er på mange etager og med god adgang for kørestole. Færger fra havnen sejler generelt mod Sardinien, Sicilien, Korsika, Spanien, Tunesien og Marokko.

Bastia Guide

Bastia ligger på Korsikas østkyst med front mod Italien, og med en udsigt over det toskanske øhav. Det er den næststørste by på Korsika, og dens grundlæggelse begyndte som mange andre på Korsika med det genovesiske folk, der herskede på øen. Nord for Bastia er Le Cap Corse, som er en halvø oversået med genovesiske tårne og et stort naturreservat, der er populært blandt vandrere.

Den gamle havn (Vieux Port) ligger i den sydlige del af byen, og er et populært sted for gåture og for at se byens slidte bygninger, der er grupperet omkring fiskerihavnen. Bygningerne er ikke ulige dem, man kunne forvente at se i Venedig. Fra havnen, vil en gåtur gennem Romieu haven tage dig til citadellet over havet, som er en del af den oprindelige genovesiske by, der er beskyttet af en forsvarsmur der blev tilføjet i det 15. århundrede.

Bastia havn forbinder byen til Frankrig (Marseille, Nice og Toulon) og Italien (Genova, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona og Portoferraio).