Piombino til Rio Marina færge

Piombino Rio Marina færgeruten forbinder Italien med Elba. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Toremar. Der er op til 56 afgange Uge med sejltid fra ca. 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Piombino Rio Marina færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Piombino - Rio Marina færgeselskaber

  • Toremar
    • 8 Afgange Dagligt 45 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Piombino Rio Marina Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Piombino Rio Marina ruten er for en bil og 2 passagerer.

Piombino Guide

Den italienske by Piombino ligger i Livorno provinsen i Toscana. Byen ligger på grænsen mellem Det Tyrrhenske Hav og Det Liguriske Hav, tæt på øen Elba.

Byens oprindelse kan spores tilbage til, da det var en etruskisk port, som derefter blev en vigtig havn i middelalderen i Republikken Pisa.

August er et godt tidspunkt at besøge byen, da ”Agosto con Gusto” på denne årstid er i fuld gang. Dette er en betydningsfuld mad og vin festival, der fejrer gastronomi og kulinariske traditioner i Piombino.

Andre attraktioner omfatter ”Museo del Castello e delle Ceramiche Medievali,” hvor byens forhistoriske, etruskiske og romerske fortid kan udforskes nærmere. For de mere energiske besøgende, er der en række gå- og cykelstier langs kysten, i retning mod den moderne havn Salivoli.

Der er direkte færgeforbindelser fra Piombinos havn til øerne i det toskanske øhav (Elba ø ligger kun 10 km fra kysten), samt til Sardinien og Korsika.

Rio Marina Guide

Rio Marina ligger på den østlige del af den italienske ø Elba, i en lille fjord, der er omgivet af bakker, som er karakteriseret af rød jord, på grund af jernoxid minedriften, der fandt sted i fortiden. Udvindingen af jernoid, der fandt sted i regionen går tilbage til etruskernes tid og var sammen med fiskeri hovedaktiviteten for landbyens beboere indtil for nylig. I dag er landsbyen en turistby, der har mange faciliteter. En populær attraktion i landsbyen er kirken San Rocco, som er et tårn i havnen, der har en ottekantet base og blev bestilt i 1534 af Giacomo V Appiano. Øens Mineral Park er en anden populær attraktion, og er, hvor en række mineraler, der findes på forskellige dele af øen kan ses. Der er omkring 1.000 forskellige mineraler, og det er også muligt at besøge en mine.

Der er færgeforbindelser fra havnen til fastlandet, som et alternativ til Portoferraio.