COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Piombino - Olbia er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Sardinien side

Om bord på færgerne

Piombino - Olbia færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 5 hr 30 min
  • Get price

Piombino Olbia færge anmeldelser

 • "Meget bedre end Grimaldi Lines"

  Skibet ankom i Piombino til tiden og aflæsning var glat og hurtig. Ankom i Olbia uden forsinkelse. Vi var heldige at have en stol, men man kan ikke flytte stolene til en anden del af skibet, da de er lænket til væggene. Der var ikke nok stole til alle. Toiletterne blev hurtigt beskidte, men blev rengjort adskillige gange under turen. Alt i alt var servicen meget bedre end vi oplevede med Grimaldi Lines senere denne uge.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Piombino til Olbia færge

Piombino Olbia færgeruten forbinder Italien med Sardinien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Moby Lines. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 5 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Piombino Olbia færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Piombino Guide

Den italienske by Piombino ligger i Livorno provinsen i Toscana. Byen ligger på grænsen mellem Det Tyrrhenske Hav og Det Liguriske Hav, tæt på øen Elba.

Byens oprindelse kan spores tilbage til, da det var en etruskisk port, som derefter blev en vigtig havn i middelalderen i Republikken Pisa.

August er et godt tidspunkt at besøge byen, da ”Agosto con Gusto” på denne årstid er i fuld gang. Dette er en betydningsfuld mad og vin festival, der fejrer gastronomi og kulinariske traditioner i Piombino.

Andre attraktioner omfatter ”Museo del Castello e delle Ceramiche Medievali,” hvor byens forhistoriske, etruskiske og romerske fortid kan udforskes nærmere. For de mere energiske besøgende, er der en række gå- og cykelstier langs kysten, i retning mod den moderne havn Salivoli.

Der er direkte færgeforbindelser fra Piombinos havn til øerne i det toskanske øhav (Elba ø ligger kun 10 km fra kysten), samt til Sardinien og Korsika.


Olbia Guide

Olbia er en italiensk by, der ligger på den nordøstlige del af øen Sardinien og dens havn modtager færger fra det italienske fastland. Olbia er ikke så tiltrækkende som Alghero eller Cagliari, men den gamle del af byen har romerske bade, en imponerende kirke og en række andre historiske bygninger. Populær blandt turister er den middelalderlige Pisa romanske kirke, der er hugget ud af Galluren granit. En populær festival i byen er Festa di San Simplicio, som er en af byens største og fejres over tre dage i midten af maj.

Olbia havn er på en ø, der er forbundet med byen af en lang dæmning. Bilfærger forbinder Olbia med destinationer på det italienske fastland, inklusiv Genova og Civitavecchia, nær Rom. Der er også færgeforbindelser til Golfo Aranci.