Piombino til Olbia færge

Piombino Olbia færgeruten forbinder Italien med Sardinien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Moby Lines. Der er op til 6 afgange Uge med sejltid fra ca. 5 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Piombino Olbia færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Piombino - Olbia færgeselskaber

  • Moby Lines
    • 6 Afgange Ugentlig 5 t 15 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Piombino Olbia Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Piombino Olbia ruten er for en bil og 2 passagerer.

Piombino Guide

Den italienske by Piombino ligger i Livorno provinsen i Toscana. Byen ligger på grænsen mellem Det Tyrrhenske Hav og Det Liguriske Hav, tæt på øen Elba.

Byens oprindelse kan spores tilbage til, da det var en etruskisk port, som derefter blev en vigtig havn i middelalderen i Republikken Pisa.

August er et godt tidspunkt at besøge byen, da ”Agosto con Gusto” på denne årstid er i fuld gang. Dette er en betydningsfuld mad og vin festival, der fejrer gastronomi og kulinariske traditioner i Piombino.

Andre attraktioner omfatter ”Museo del Castello e delle Ceramiche Medievali,” hvor byens forhistoriske, etruskiske og romerske fortid kan udforskes nærmere. For de mere energiske besøgende, er der en række gå- og cykelstier langs kysten, i retning mod den moderne havn Salivoli.

Der er direkte færgeforbindelser fra Piombinos havn til øerne i det toskanske øhav (Elba ø ligger kun 10 km fra kysten), samt til Sardinien og Korsika.

Olbia Guide

Olbia er en italiensk by, der ligger på den nordøstlige del af øen Sardinien og dens havn modtager færger fra det italienske fastland. Olbia er ikke så tiltrækkende som Alghero eller Cagliari, men den gamle del af byen har romerske bade, en imponerende kirke og en række andre historiske bygninger. Populær blandt turister er den middelalderlige Pisa romanske kirke, der er hugget ud af Galluren granit. En populær festival i byen er Festa di San Simplicio, som er en af byens største og fejres over tre dage i midten af maj.

Olbia havn er på en ø, der er forbundet med byen af en lang dæmning. Bilfærger forbinder Olbia med destinationer på det italienske fastland, inklusiv Genova og Civitavecchia, nær Rom. Der er også færgeforbindelser til Golfo Aranci.