Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Santa Teresa di Gallura havn

 • Med bil

  Santa Teresa di Gallura ligger på den nordlige spids af øen Sardinien. Fra Porto Torres, tag ’the parkway’ som går gennem den nordlige del af øen. Fra Olbia, tag SS125 og følg retninger for Arzachena – Palau. Ved udfletningen mod Palau drej til venstre til Santa Teresa di Gallura og følg vejen i 23 km. Fra Cagliari, tag SS131 indtil Sassari. Før du kommer ind til byens center, tag afkørsel ’Sassari Latte Dolce’ og følg retningen ’Platamona-Castelsardo’ som fører indtil kystvejen Porto Torres – Santa Teresa.

 • Med tog

  Der er ingen togstation i Santa Teresa di Gallura. Den nærmeste togstation er i Palau. For mere information, besøg Trenitalia hjemmeside.

 • Adresse

  Località Terravecchia, Santa Teresa Gallura, Sardinien 07028

 • Santa Teresa di Gallura overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Santa Teresa di Gallura før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Santa Teresa di Gallura overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Santa Teresa di Gallura færgeservicer

Santa Teresa di Gallura Guide

Santa Teresa di Gallura Guide

Byen ligger på et forbjerg med udsigt over Bonifacio Strædet. Kystbyen Santa Teresa di Gallura har en velordnet bymidte med regelmæssige veje, som går tilbage til grundlæggelsen i 1808. I de sidste par årtier har dette fiskerleje omdannet sig til en charmerende kystby, der tiltrækker tusinder af turister hvert år. Byen er kendt for sin ekstraordinære kyststrækning af smukke strande.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking