Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Bonifacio havn

  • Med bil

    Bonifacio havn ligger på den sydlige del af Korsika, adskilt fra Sardinien af Bonifaciostrædet. To motorveje forbinder Bonifacio til resten af øen; N196 som løber langs den vestlige kyst og N197 som løber langs den østlige kyst. Bonifacio havn er godt skiltet fra motorvejen.

  • Adresse

    Porto di Bonifacio, F - 20169, Korsika

  • Bonifacio overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Bonifacio før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Bonifacio overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Bonifacio færgeservicer

Bonifacio Guide

Bonifacio Guide

Bonifacio er en by og kommune, som ligger på den sydlige kant af den franske ø Korsika. Byen er opdelt i to dele; dens gamle bydel, Vielle Ville, som knejser stolt på de specielle hvide kalkklipper; og den nyere bydel, la Haute Ville, som har et summende liv med fortovscafeer langs den smalle fjord. De fleste indfødte bor i Haute Ville, inklusiv byens mest berømte beboere, Marie Jóse Nat. La Marine (havnen) skaber en naturhavn og er stedet hvor mange skibe ligger land. Bonifacios charme og beliggenhed nær idylliske strande, gør byen til en populær turistdestination om sommeren – hovedsageligt for residenter fra det franske fastland. Bonifacio er også porten til småøen Lavezzi, som er den sydligste del af Frankrig, og som er blevet givet en marine, der er beskyttet af den franske regering.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking