moby_lines_moby_fantasy

Moby Fantasy

Drevet af Moby Lines

Moby Fantasy er en luksuriøs færge med stor kapacitet. Om bord finder du mange faciliteter, inklusiv cafeteria, piano bar, restauranter, pool, børnepool, butik, kabiner og siddeområder.

Kabiner/sæder ombord

Der er et udvalg af indvendige og udvendige 2 og 4 sengs kabiner, som alle har air condition og bad. Der er også et siddeområde.

Mad og drikke ombord

Færgen har en almindelig restaurant og en buffet restaurant hvor du kan nyde et lækkert måltid, mens cafeen og cafeteriet er egnet til en hurtig drink eller snack. Når du har spist kan du nyde en rolig drink i piano baren.

Shopping ombord

Der er en butik ombord hvor du kan købe tøj, legetøj, magasiner, bøger og meget mere.

Yderligere faciliteter ombord

Når det er rigtig varmt kan du køle ned i poolen.

Rejsende med børn

Moby Fantasy har et dedikeret legeområde samt en børnepool. Der er også et lokale med videospil til at holde de ældre børn underholdt.

Tilgængelighed

Hvis du har brug for assistance under din rejse skal du oplyse om dette når du booker din billet og sikre at du ankommer til havnen mindst to timer før afgang hvor du skal kontakte personalet.

Bemærk: Selv om vi har gjort os stor umage med at gøre vores Moby Fantasy guide så nøjagtig som muligt, kan faciliteter, tjenester og underholdning ombord variere afhængig af dato og årstid. Nævnte faciliteter kan ændres uden varsel og færgeselskabet forbeholder sig retten til at drive andre skibe end dem som nævnes under reservationen uden forudgående varsel.

Læs mere Læs mindre

Moby Fantasy anmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser tilgængelige for dette skib. Tjek venligst igen senere!