COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Condor Ferries

Condor Ferries tilbyder hurtige og konventionelle færger, som forbinder Kanaløerne Jersey og Guernsey med Frankrig og England.

Om bord finder man alle de facilieter, der forventes af et moderne færgeselskab, inklusiv et godt udvalg af barer og spiseområder.

Condor Ferries sejler mellem Frankrig, Kanaløerne og England, og alle deres destinationer er attraktive havnebyer med gode vejforbindelser til videre rejse.

Med directferries.dk kan du finde Condor Ferries sejlplaner, billetpriser og booke Condor Ferries færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Condor Ferries med alternative færgeselskaber.

Alle Condor Ferries ruter

Condor Ferries kundeanmeldelser

 • "Vandflyver"

  Behagelig overfart i “flystil” helt perfekt.

  Læs mere Læs mindre
 • "Nice and pleasant trip"

  Nice and pleasant trip

  Læs mere Læs mindre
 • "St Hellier til St Malo"

  Der var nogle problemer med skibet på denne rejse – en af de fire motorer virkede ikke, så vi blev forsinket i 30 minutter. Men de informerede os om dette på forhånd, så der var ikke mere de kunne have gjort. Pålæsningen var meget effektiv og personalet var generelt hjælpsomme.

  Læs mere Læs mindre
 • "Ok færge"

  Faciliteterne på færgen var temmelig gode. Havde sæder i stille salonen foran på skibet på udrejsen og en 4 sengs kabine på hjemrejsen. Maden var også ganske god og til en rimelig pris. Men færgen var omkring 35 minutter forsinket fra Portsmouth, og ankom derfor sent i Jersey. Fik en sms den dag vi skulle rejse tilbage, med besked om, at færgen ville være 80 minutter forsinket fra Jersey, så det ødelagde planerne lidt, men ankom dog i Portsmouth omkring den rette tid.

  Læs mere Læs mindre