Condor Ferries

Condor Ferries tilbyder hurtige og konventionelle færger, som forbinder Kanaløerne Jersey og Guernsey med Frankrig og England.

Om bord finder man alle de facilieter, der forventes af et moderne færgeselskab, inklusiv et godt udvalg af barer og spiseområder.

Condor Ferries sejler mellem Frankrig, Kanaløerne og England, og alle deres destinationer er attraktive havnebyer med gode vejforbindelser til videre rejse.

Med directferries.dk kan du finde Condor Ferries sejlplaner, billetpriser og booke Condor Ferries færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Condor Ferries med alternative færgeselskaber.

Læs mere Læs mindre

Alle Condor Ferries ruter

Condor Ferries kundeanmeldelser

 • "Anstændig budget service"

  Folk, der booker denne færge, skal være opmærksom på, at Commodore Clipper er en lille færge, og meget mindre end de andre færger (f.eks. Brittany Ferries), så kan være mere modtagelige for dårligt vejr, så dem, der er tilbøjelige til søsyge, skal være forberedt! Vores overfart fra Portsmouth til Cherbourg var ret urolig på vejen ud, og der var mange syge mennesker om bord. Servicen var temmelig fin, check-in ved Portsmouth var let at finde og besætningen fik os om bord i ordenlig tid. Afgangen var lidt forsinket, men dette var ikke af nogen betydning. Om bord var faciliteterne ok, og ikke mere. Som sagt er det en mindre færge, så der er ingen underholdning som sådan, der er tv i salonerne og et i (det lille) børne område. Det i børne området spillede nye børnefilm, men der var ikke andet i legeområdet. Mad og drikke var på den dyre side, men ikke overdrevent. Turen fra Cherbourg til Portsmouth blev bare lidt ødelagt af, at check-in for Confor ikke var skiltet, så vi endte med at tjekke ind i skranken for Brittany Ferries, og fik endda et boardingkort for Brittany Ferries. Færgen var ikke i havnen, da vi kom, men ankom 10-15 minutter før den planlagte afgang. Besætningen vendte hurtigt om og var sejlede til tiden. Samlet set var det en god service uden nogle dikkedakker. Jeg betalte ikke meget for billetten, men hvis jeg havde betalt mere, ville jeg nok have følt mig en smule snydt.

  'Jason' rejste med Condor Ferries på Commodore Clipper

  Læs mere Læs mindre
 • "Sejlads"

  God tur til Jersey, hurtig overfart, gode faciliteter og god mad. Personalet var meget venlige.

  'John' rejste med Condor Ferries

  Læs mere Læs mindre
 • "Jersey til St Malo"

  Meget effektiv service, god catering og rimelig prissat.

  'Anonym' rejste med Condor Ferries

  Læs mere Læs mindre
 • "Alt godt"

  Retur rejse, alt var fint om bord, ingen klager.

  'David' rejste med Condor Ferries

  Læs mere Læs mindre

Alternative selskaber og ruter