COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

St. Malo - Guernsey er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

St. Malo til Guernsey færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Frankrig til Guernsey side

Om bord på færgerne

St. Malo - Guernsey færgeselskaber

  • 3 Sailings Weekly 1 hour 55 min
  • Get price

St. Malo Guernsey færge anmeldelser

 • "Tilfreds"

  Vi havde to fremragende overfarter med Condor Ferries til Guernsey til St. Malo og tilbage. Personalet, faciliteterne, sæderne og renligheden var til vores fulde tilfredshed. Færgerne var punktlige, og vi ville ikke have noget problem med at anbefale Condor Ferries, hvis der er nogen, der overvejer denne tur.

  'Condor Rapide' travelled on Condor Rapide

  Læs mere Læs mindre
 • "St Malo"

  Vi var imponeret med Condor Ferries på vores sidste tur fra St Malo til Guernsey. Indtjekning var hurtig og nem, personalet var meget hjælpsomme og venlige. Selve overfarten var hurtig og behagelig. Servicen om bord var god og sæderne behagelige.

  'Condor Rapide' travelled on Condor Rapide

  Læs mere Læs mindre
 • "Nem tur på Condor Rapide"

  Nem rejse. Servicen var venlig og hjælpsom, og skibet var meget rent. Kan varmt anbefales.

  'Condor Rapide' travelled on Condor Rapide

  Læs mere Læs mindre
 • "Guernsey besøg"

  Den første rejse til Guernsey var perfekt, ingen blæst, flot tur med en drink og kage. På hjemrejsen var det meget blæsende, og det kunne jeg godt lide, men min kone var svimmel og båden rockede meget. Manden bag skranken faldt næsten til jorden. Alt på skranken, røg på gulvet på ét sekundt. Resten af personalet var meget stabile og kunne stå på midten af skibet.

  'Condor Rapide' travelled on Condor Rapide

  Læs mere Læs mindre

St. Malo til Guernsey færge

St. Malo Guernsey færgeruten forbinder Frankrig med Guernsey. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Condor Ferries. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 55 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for St. Malo Guernsey færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

St. Malo Guide

Den franske by og havn St. Malo ligger i Bretagne i den nordvestlige del af Frankrig. Byen blev bygget på en ø af granit og har en unik atmosfære, vidunderlige landskaber og dejlige strande. St. Malo er populær blandt turister fra hele Europa. Byen er anerkendt som den smukkeste kanal havn i Frankrig med sine brostensbelagte gader, hoteller, barer, restauranter og butikker. Der er gader og pladser foret med høje palæer.

Havnen i St. Malo har to nye færgeterminaler, som har gode passagerfaciliteter, inklusiv gavebutikker, cafeer og vekselkonto. Der er færgeforbindelser fra St. Malo til Poole, Portsmouth og Weymouth i England via Kanaløerne.


Guernsey Guide

Øen Guernsey ligger i Den Engelske Kanal, omkring 50 km vest af Normandiets kyst i Frankrig. Guernsey er en af Kanaløerne og under den engelske krone. Øens største tiltrækning for besøgende er dens kyst og strande, med over 27 forskellige bugter at udforske og nyde. Nogle er mere populære end andre, og øens smukke sydkyst er præget af fantastiske strande og kan bedst udforskes på fods.
Øens havn ligger i St. Peter Port og er en af de smukkeste havne i Europa. Færger ankommer til Guernsey fra en række havne på den engelske sydkyst. Der er også færger fra St. Malo i Frankrig.